Петкратният световен шампион Рони ОСъливан поведе с 8:1 фрейма срещу

...
Петкратният световен шампион Рони ОСъливан поведе с 8:1 фрейма срещу
Коментари Харесай

Рони О'Съливън почти приключи със съпротивата на Тепчая Ун-Ну в Крусибъл

Петкратният международен първенец Рони О " Съливан поведе с 8:1 фрейма против вярата на Тайланд Тепчая Ун-Ну в първата сесия от 1/16-финалния им конфликт на Световното състезание по снукър, което се организира в Шефилд.

Двамата майстори на щеката, които са известни с доста бързата си игра, се очакваше да предложат най-вълнуващия двубой в първия кръг. За отчаяние на телевизионните фенове О`Съливан не остави никакъв късмет на съперника си. Тепчая от своя страна направи прекомерно доста неточности за дребното време, през което престоя към масата.

Само 82 минути бяха нужни на двамата, с цел да приключат деветте фрейма, като Рони изпълняваше ударите си за приблизително 13 секунди, а противникът му - за 17 секунди. Двубоят им може да усъвършенства върха за най-бърз в " Крусибъл ", който към този момент се държи от Рони О " Съливан и Тони Дрейго през 1996 година. Тогава Ракетата завоюва с 13-4 за 2 часа и 47 минути.

Рони стартира фантастично с брейкове от 101, 85, 115, 74, 88 и 76 точки. Тепчая се регистрира със серия от 69 с цел да понижи на 1-6 фрейма. Рони завоюва идната партия с два мини-брейка от 40 и 41 точки, а в деветата направи 65 точки, с цел да се приближи единствено на два фрейма от успеха.

Двамата ще възобновят разногласието си на следващия ден в 12:00 часа.
 Братислав Кръстев-Брандо завоюва втория ранкинг шампионат за сезона на Българската снукър федерация
Братислав Кръстев-Брандо завоюва втория ранкинг шампионат за сезона на Българската снукър федерация

Младокът Велиан Димитров сподели страховит гений и стигна до финал
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР