При всяко особено жестоко убийство присъдата да е до живот

...
При всяко особено жестоко убийство присъдата да е до живот
Коментари Харесай

ПОЧЕРНЕНИ РОДИТЕЛИ ПРЕЗ СЪЛЗИ: Управляващите нехаят за нашите деца и за хората, отнели по особен жесток начин техните животи!

При всяко изключително грубо ликвидиране присъдата да е до живот без подмяна, причинителите да нямат право на кратко дело, самопризнанията да не се одобряват като смекчаващи виновността условия, в съда да не се позволява съглашение, причинителите да извършват правото си на труд в пандиза, да не бъдат допускани на независимост по време на излежаване на присъдата.

За това приканиха в студиото на „ Бареков и Байрактаров без цензура” почернени родители, чийто деца са жертви на жестоки закононарушения.

Битката към този момент продължава цели три години, само че ръководещите не вършат нищо, стана ясно от разказите на Стефка Стефанова, Трайчо Трайков и Надя Трайкова, които през сълзи описаха за ужаса, в който са принудени да живеят години наред.

Стефка Стефанова е майка на убития по изключително нечовечен метод Пресиян в град Шумен.

"Престъплението е осъществено на 4 септември 2011 година на 300-400 метра от Главното ръководство на полицията в Шумен, тогава той е едвам на 11 години, в тялото му са открити 17 наръгвания с нож, с хирургична акуратност е отсечен гръбначният му мозък ", споделя със сълзи на очи почернената майка.

„ Това е съвършеното ликвидиране, оказа се, че в доказателствата липсва каквото и да било конкретика, осъди се човек единствено по самопризнания”, съобщи с оскърбление Стефка.

Трайчо Трайков и Надя Трайков пък са родители на грубо убитата студентка във Велико Търново Вероника .

„ Убийството е станало посредством удари с секира, отсечен е бил черепният й мозък, беше единствено на 23 години, тялото й е било изхвърлено като непотребна движимост в реката, което в продължение на три денонощия е стояло там”, описа с трептящ глас бащата.

Във времето, в което Вероника е убита по този нечовечен метод, причинителят е имал мярка за неотклонение „ Подписка”, а не „ Задържане под стража”, т.е. той е бил пуснат на независимост, въпреки осъществяването на предишно закононарушение, стана ясно от описа му.

Управляващите нехаят за нашите деца и за хората, лишили по необикновен нечовечен метод техните животи, обявиха в един глас опечалените родители.

Те споделиха в студиото, че са осъществили редица срещи с народни представители. Получили са уверенията персонално от сегашния евродепуатат Ангел Джамбазки, от Цветан Цветанов, ГЕРБ, от сегашния зам.-председател на Народно събрание Явор Нотев, от Румен Петков, АБВ, че настояванията им ще бъдат изпълнени.

На въпрос на водещия кои от тях са осъществени към днешна дата, опечалената Стефка отсече: Абсолютно нищо, единствено голи обещания!

В тази връзка тя съобщи, че би трябвало да се вкара санкция „ Безхаберие”. „ Управленческият уред би трябвало да стартира да си изплаща недобре свършената работа по сходство на жителите, които биват глобявани за всяко нарушаване на закона и публичния ред”, безапелационна е тя.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР