digital.bgGoogle вече провеждат тестове с нова функционалност, която ще направи

...
digital.bgGoogle вече провеждат тестове с нова функционалност, която ще направи
Коментари Харесай

Нова функция ще улеснява копирането на текст от смартфоните

digital.bg

Гугъл към този момент организират проби с нова функционалност, която ще направи потребителите още по-продуктивни от смартфоните с Android. В случая става въпрос за усъвършенстване към актуалната система за прекопирване и слагане на текст от устройствата с платформата. Новият инструмент ще демонстрира нотификация, с която ви подканя да поставите текста, който сте копирали от виртуалната клавиатура. Това ще важи както за известия, по този начин и за URL адресите, съобщи AndroidPolice.



 

Изскачащите уведомления се появяват в наследник цвят, като под тях е теста, който копирате съпроводен от " Х " икона, позволяваща да пандизите прозореца. Функцията е основана да ви спести въвеждането на спомагателен текст и прилича сходната алтернатива в браузъра Гугъл Chrome. На този стадий Гугъл организират опити с органически брой притежатели на Pixel 4, само че се чака това усъвършенстване да бъде налично за всички устройства, които получат ъпдейт към Android 10.

 



 

Добре е да знаете, че известията подканящи да поставите копирания текст са усъвършенствани за Gboard клавиатурата. Въпреки това Гугъл дават обещание функционалността да е налична и за приложенията на разработчици от трети страни. Интеграцията на сходен инструмент ще улесни потребителите и изключително тези, на които постоянно им се постанова да работят с файлове и текстови документи от смарт телефоните. Компанията в допълнение ще удостовери по кое време функционалността ще е налична за всички модели с Android 10.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР