23 гола паднаха в първите два мача от Суперфиналите на

...
23 гола паднаха в първите два мача от Суперфиналите на
Коментари Харесай

МФК Спартак и СА-МВР започнаха с победи в Суперфиналите по плажен футбол

23 гола паднаха в първите два мача от Суперфиналите на държавното състезание на България по плажен футбол. Надпреварата сред четирите най-хубави отбора от постоянния сезон се организира на пясъка във варненския квартал " Аспарухово ".

Шампионът МФК Спартак започва с безапелационен триумф с 15:1 над Свети Никола. Домакините не срещнаха никакви проблеми против бургаския отбор, който бе без куп съществени състезатели. По пет гола за триумфа вкараха румънското попълнение на Спартак Мариан Мачиука-Мачи и Филип Филипов, два пъти се разписа Иван Мартинов, а по един път точни бяха Георги Димитров, Илиян Илиев и Станислав Джамбазов. Почетното попадение за Свети Никола вкара Иван Грингов.

Отборът на Спортната асоциация на Министерство на вътрешните работи започва с минимална победа с 4:3 над ФК Русе. Сребърните и бронзовите медалисти от предходното състезание изиграха много оспорвана среща като първата третина приключи при резултат 0:0. Тимът от крайдунавския град поведе в 4-ата мин. на втората част с гол на Александър Иванов. " Полицаите " обаче съумяха след 3 минути да изравнят посредством Мартин Нестеров. В идващите 4 минути те стигнаха до нови 3 попадения и поведоха с 4:1, като точни бяха Николай Божов, Цено Лозанов и още веднъж Нестеров. Русенци обаче не се предадоха и половин минута преди края на втората третина Мартин Недков върна един гол. В заключителните 12 минути те удариха греда и стигнаха до нов гол на Мартин Недков за 3:4, само че той падна едвам в заключителните секунди и за освен това времето не им стигна.

Оставащите мачове:

14 септември:

10,30 МФК Спартак - ФК Русе

12,00 С-МВР, Свети Никола

15 септември:

10,00 ФК Русе - Свети Никола

11,30 МФК Спартак - СА-МВР
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР