Освен заради строежа на магистрали и хаоса с електронните винетки,

...
Освен заради строежа на магистрали и хаоса с електронните винетки,
Коментари Харесай

Лъжа или истина! Пътната агенция с обява за IT eксперт, вижте заплатата

Освен поради градежа на автомагистрали и хаоса с електронните винетки, Пътната организация влезе в публичното полезрение и с една публикация за работа. Националното тол ръководство търси IT експерт на управителна позиция против заплата от най-малко 510 лв..

IT специалистите постоянно попадат в топ 10 на най-търсените и добре платени специалности. Експерти в бранша, прочели обявата на АПИ, споделят че над 500 лева заплата може да бъде единствено старт.

" Нивото, на което дава отговор началникът на отдел, е по този начин нареченото равнище седмо от класификатора на специалностите, което значи, че неговата заплата ще варира от 1400 до 2800 лева ", изясни Спас Иванов, експерт по киберсигурност.

От тол ръководството обясниха, че 510 лева е минимумът, който би трябвало да се афишира по наредбата за заплатите на чиновниците в държавната администрация. Обявата била пусната през декември – преди минималната работна заплата публично да стане 560 лева За работата към този момент има претенденти.

Според националната статистика в публичния бранш междинната заплата на IT експерт е над 1200 лева А в частния близо 2 600 лева

Експерти по асортимент на фрагменти, описват, че IT експертите се радват и на бонуси.

" Има компании, които дават освен спорт, освен работа от у дома, само че и диалог с психолог или финансист, който да ви помогне с персоналните финанси ", изясни Надя Василева, която работи във компания за асортимент на фрагменти.

Новият чиновник на Пътната организация ще дава отговор за сигурността и поддръжката на осведомителната система за винетките и тол таксите, оповестява бТВ.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР