В един глас лидерите на Обединените патриоти – Красимир Каракачанов

...
В един глас лидерите на Обединените патриоти – Красимир Каракачанов
Коментари Харесай

Каракачанов помоли да не му се правят монтажи с плик

В един глас водачите на Обединените патриоти – Красимир Каракачанов и Валери Симеонов, опазиха бившия екоминистър Нено Димов, който беше оставен от съда в ареста. След като предходната седмица водачът на Вътрешна македонска революционна организация дефинира като „ показно ликвидиране “ задържането му, през днешния ден той сподели, че е „ умишлен за изкупителна жертва “. А пред Българска национална телевизия водачът на НФСБ съпостави „ сготвянето на Нено Димов “ с римските колизеуми, където са хвърляли хора на тълпата, clubz.bg

Валери Симеонов каза още, че профилираните съд и прокуратура дават отговор на страстите и настояванията на улицата.  



Пред бТВ Каракачанов разяснява, че водната рецесия не е от няколко месеца, а главният проблем е остарялата инфраструктура на водопреносната мрежа. 

„ Загубите на вода в Перник са над 80%, в София бяха над 60%, такива са загубите при всяко едно ВиК в страната. Това не са проблеми основани от Нено Димов. Той беше умишлен за изкупителна жертва. Проблеми натрупвани с десетилетия, с ареста му няма да се решат “, сподели вицепремиерът. 

По думите му екоминистерството не ръководи водопреносната мрежа в страната, тъй като поръчките за разпределяне на вода и поддръжката на язовирите са отговорност на ВиК-дружествата, а министърът единствено утвърждава направения график.

И продължи: бент. „ Студена “ не е благосъстоятелност на екологичното министерство, а на Областната администрация. 

„ През януари 2019 година в язовира има 2,9 млн. куб. м вода, което е особено за този сезон през последните 10 година През април и май от 8 до 10 млн. се пълнят в язовира от снеготопенето, само че през 2019 година не постъпва вода, а той даже понижава “, сподели Каракачанов. 

И попита дали водата не е била отклонявана или изпуска от водоема. 

Вицепремиерът и военнен министър сподели, че е споделил с премиера Бойко Борисов тезата си, че Димов не е отговорен за обстановката в Перник. Той разяснява, че по време на Коалиционния съвет всички са подкрепили кандидатурата на Емил Димитров – Ревизоро. 

„ Предложих го, тъй като е задоволително деятелен. Когато беше началник на Митниците започнаха най-големите акции. Сега би трябвало да се работи бързо и пламенно, той може да свърши доста потребна работа “, сподели Каракачанов.

Според Каракачанов около вота на съмнение, импортиран от Българска социалистическа партия, казусът с водната рецесия е преекспониран, а в медиите е изнесена погрешна информация. А Симеонов дефинира настояването за избор на съмнение – „ мокри сънища на опозицията “.

В отговор на въпрос за облеклото му по време на визитата в Египет, военният министър Красимир Каракачанов показа пред бТВ, че това са облеклата, с които върви на военни учения – „ панталон и риза, на която се навиват ръкавите “. 

„ Риза, тъй като там е 25 градуса за разлика от България. За да ми е по-удобно и практично, тъй като на някои от ученията се налага… няма по какъв начин да отидеш с костюм. “, отговори той. 

„ Аз доста се веселя, че обществените мрежи доста се вълнуват. Само ги апелирам да не вършат монтажи. Защото бяха създали един монтаж при слизането ми във Вашингтон, че слизам с плик от една марка супермаркети… това го схващам като задявка. “, обясни Каракачанов. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия з
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР