Няма нищо по-досадно от загубата на имейл адрес или паролата

...
Няма нищо по-досадно от загубата на имейл адрес или паролата
Коментари Харесай

Как да възстановите Google акаунта си, ако е бил хакнат или сте забравили паролата си

Няма нищо по-досадно от загубата на имейл адрес или паролата ви и невъзможността да влезете в Гугъл акаунта си, изключително в случай че в него се съхранява по-голямата част от цифровия ви живот. Няма проблем, като се изключи това, че профилът ви е бил хакнат от някой с нечестиви цели.

Но има способи да възстановите Google профила си. От информацията на Business Insider ще разберете по какъв начин да извършите това. Ето какво би трябвало да знаете:
Как да възстановите Гугъл акаунта си, в случай че сте не запомнили имейл адреса си
Ако имате проблеми с влизането в Гугъл профила си, защото не можете да си спомните имейл адреса си, отидете на страницата на Гугъл, Find My Email и следвайте инструкциите. Ще би трябвало да можете да посочите цялостното име, обвързвано с вашия акаунт, както и телефонния номер или обвързвания с него имейл адрес за възобновяване.

 


 
Как да възстановите Гугъл акаунта си, в случай че сте не запомнили паролата си

Ако казусът е вашата ключова дума, използвайте страницата Account Recovery, с цел да нулирате паролата си. Ще бъдете помолени да потвърдите самоличността си, като отговорите на няколко въпроса за сигурност.

 

Ако е допустимо, пробвайте да завършите този развой с устройство (и браузър), с което сте влизали в акаунта преди този момент, и на място, където сте употребявали акаунта. Ако не можете да потвърдите самоличността си посредством въпросите за сигурност, ще можете да опитате още веднъж. Гугъл предлага и потребни препоръки, в случай че имате проблеми с верния отговор на въпросите за сигурност. След като сполучливо потвърдите самоличността си, ще можете да нулирате паролата си.

 

Ако употребявате тази алтернатива обаче, имайте поради, че ще би трябвало да предоставите имейл адреса, тъй че в случай че сте не запомнили и двете, започнете с напътствията за „ пропуснат имейл адрес “, както са разказани нагоре.

Как да възстановите Гугъл акаунта си, в случай че е бил хакнат

Ако не сте в положение да влезете в своя Гугъл акаунт. Например, в случай че се пробвате да влезете в Гугъл профила си на Гугъл Pixel или друго устройство или компютър и установите, че някой е трансформирал вашата ключова дума или телефонен номер за възобновяване или е изтрил акаунта ви, ще би трябвало да използвате  страницата Account Recovery на Гугъл. Отговорете на въпросите допустимо най-добре и следвайте напътствията.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: