София. Нашата кауза е социална Европа“. Това заяви кандидатът за

...
София. Нашата кауза е социална Европа“. Това заяви кандидатът за
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Мариела Модева, БСП: Нашата кауза е социална Европа

София. „ Нашата идея е обществена Европа “. Това съобщи претендентът за евродепутат от листата на " Българска социалистическа партия за България " проф. Мариела Модева по време на среща с жители в софийския квартал " Орландовци ", оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия . След срещата тя се разноски в квартала и разиска с разнообразни хора проблемите в региона.
" Наложителна е смяната на модела, по който десницата ръководи Европа. Затова ще се борим за оптимален брой места в Европейския парламент, с цел да може всички наши хрумвания и оферти във " Визия за Европа " да станат действителност, разяснява проф. Модева. Като приоритет на „ Българска социалистическа партия за България “ тя посочи достойното възнаграждение, както и понижаване на неравенствата в границите на Европейски Съюз ".
Проф. Модева добави, че нейните персонални дела са свързани с кохезионната политика, която би трябвало да бъде приоритет. " Така ще може да бъде ускорено превъзмогването на проблемите на изоставащите райони, в образованието, науката и нововъведенията ", изтъкня тя. “На нас, българите, най-големият ни проблем са ниските приходи и възприятието, че не сме равнопоставени на другите европейски нации. Моята съществена идея е да върнем хората в центъра на европейските политики “, съобщи Модева, като акцентира значимостта на смяната в приходите и качеството на живот. “Ако това не се случи, няма да се върне вярата, че Европейският съюз има бъдеще, и ще продължат стремежите за Европа на две скорости, както и сепаратистките настроения ", разяснява още кандатът на левицата.
Проф. Мариела Модева означи и обстоятелството, че на днешната дата, през 1954 година, България се причислява към ЮНЕСКО. Тя напомни мотото на организацията- че мирът е основан, не с цел да се нарушава, а с цел да подкрепя интелектуалната и нравствената взаимност на човечеството.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР