Депутатите гласуваха за отлагане на Брекзит, съобщана Новини Лондон.Великобритания може

...
Депутатите гласуваха за отлагане на Брекзит, съобщана Новини Лондон.Великобритания може
Коментари Харесай

Депутатите гласуваха за отлагане на Брекзит

Депутатите гласоподаваха за отсрочване на " Брекзит ", съобщана " Новини Лондон ".

Англия може в този момент да не напусне Европейски Съюз на 29 март, 2019-та година, както бе планувано. С 412 гласа на 202, членовете на Камарата на общините дадоха пълномощия на Тереза Мей да изиска пролонгация от Европейски Съюз. Тази пролонгация може да продължи три месеца – до 30 юни, в случай че депутатите поддържат нейната договорка идната седмица.
Ако я отхвърлят още веднъж – осрочката може да е по-дълга, само че би трябвало да има единодушие и от останалите 27 страни-членки.

Предложение да се организира втори референдум бе отхвърлено с 334 гласа на 85. Отхвърлено бе и предложение депутатите да поемат надзор върху целия развой.

Изненадващо след вота водачът на лейбъристите Джереми Корбин се изрече за осъществяване на втори референдум, откакто преди този момент заповяда на депутатите си да гласоподават срещу подобен.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР