24 ЧасаБившият сътрудник на американската Агенция за национална сигурност Едуард

...
24 ЧасаБившият сътрудник на американската Агенция за национална сигурност Едуард
Коментари Харесай

Във вторник излизат мемоарите на Сноудън

24 Часа

Бившият помощник на американската Агенция за национална сигурност Едуард Сноудън споделя в мемоарна книга живота си и изяснява за какво е рискувал свободата си, с цел да се трансформира в може би най-прочутия разобличител на всички времена, съобщи Асошиейтед прес.

Книгата ще се появи на пазара във вторник и е озаглавена " Permanent Record ". Сноудън разкри преди шест години мащабите на американското електронно следене. Той сподели, че шестте години, през които е работил в АНС и Централно разузнавателно управление на САЩ, са го довели до извода, че американското разузнаване е " хакнало конституцията " и е изложило свободата на всеки на риск. Така той не е имал избор, с изключение на да се обърне към публицисти и да разкрие пред света това, което знае, съобщи Българска телеграфна агенция.

Сноудън в този момент живее в Русия, с цел да избегне арест в Съединени американски щати по силата на закона за шпионажа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР