Парламентарната група на БСП за България“ напусна пленарната зала в

...
Парламентарната група на БСП за България“ напусна пленарната зала в
Коментари Харесай

БСП напусна пленарната зала заради промяна в дневния ред на парламента


Парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ напусна пленарната зала при започване на днешното съвещание на Народното събрание, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Причина за това стана вкарването на няколко изключителни точки в дневния ред на Народното събрание. Заседанието трябваше да стартира с спор по предлаганите от партията промени в Гражданско-процесуалния кодекс и да продължи с петъчния парламентарен надзор, само че по предложение на ръководителя Цвета Караянчева тази точка бе изместена като четвърта. Така депутатите започнаха последния си пленарен ден с работа по промени в Закона за водите, Закона за Министерство на вътрешните работи и спор по освобождението на проф. Камен Плочев като шеф на НЗОК.

От Българска социалистическа партия се опълчиха на непредвидената смяна и в символ на митинг напуснаха съвещанието. „ Ако вие сте подготвени със мощ да наложите този дневен ред, то ние сме подготвени да напуснем залата и да ви оставим да си гласувате “, аргументира позицията на групата Драгомир Стойнев. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР