Офанзивният халф на ЦСКА-София Стафано Белтраме (27г.) даде интервю за

...
Офанзивният халф на ЦСКА-София Стафано Белтраме (27г.) даде интервю за
Коментари Харесай

Белтраме: Най-после преминах в много значим и престижен клуб като ЦСКА

Офанзивният халф на ЦСКА-София Стафано Белтраме (27г.) даде изявление за Juventus News 24, в което приказва какви ограничения се подхващат в България за битка с ковид. Белтраме обърна внимание на представянето си на терена с аления екип и упоритостите в своята кариера.

„ Ситуацията не е лесна, тъй като фамилията и обичаните ми хора са в Италия, заради което непрекъснато се тормозя за тях. Няма метод да им оказа помощ, даже и да желая, а и не мога да се прибера, тъй като всичко е блокирано. Трябва да си толерантен и да се молиш, че нищо съществено няма да се случи. Тук в България обстановката се утежнява, тъй като броя на случаите се усилва. Клубът ми забрани да се прибирам в Италия, а и да желаех, нямаше по какъв начин да стане, тъй като нямаше никакви полети до такава степен “.

" Още от началото на престоя ми в ЦСКА всичко потегли чудесно. Отборът ме интегрира доста добре, също както и щабът. Успях да натрупам поредност от дуели и да играя във всеки мач. От една страна не е хубаво, че шампионата беше прекратено принудително. От друга, аз съм сигурен, че ще продължа да се представям добре, откакто се завърнем на терена, тъй като имам добра основа ", добави плеймейкърът.

„ Престоят ми в Ювентус е от извънредно огромно значение за мен. Аз бях част от този клуб от момента, в който започнах да разбирам футбола. Имах щастието да играя за тима, който подкрепях. Бяха 9 интензивни години. Трябва да благодаря на Ювентус за футболиста, в който ме трансформира. Мечтата ми постоянно ще е един ден да се върна и още веднъж да нося „ черно-белия “ екип. Ще забележим какво ще се случи, в този момент съм тук, в ЦСКА, в елитно състезание. Най-после прекосих в доста важен и влиятелен клуб като ЦСКА и в този момент желая да работя, крепко, с цел да видя какво ще ми предложи бъдещето “, сподели още Белтраме.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР