Забавянето на Брекзит ще отблъсне избирателите. Това се очаква да

...
 Забавянето на Брекзит ще отблъсне избирателите. Това се очаква да
Коментари Харесай

Джонсън: Забавянето на Брекзит ще отблъсне избирателите

 Забавянето на Брекзит ще отблъсне гласоподавателите. Това се чака да разгласи претендентът за водач на консервативната партия на Обединеното кралство Борис Джонсън. Днес той ще сложи началото на акцията си, съобщи Би Би Си.
Бившият външен министър ще подчертае, че " закъснението значи проваляне " и победа за водача на лейбъристката партия Джереми Корбин. " Ние просто няма да получим резултат, ако дадем най-малкия намек, че желаеме да продължим да тупкаме топката с още по-голямо закъснение ", споделя Джонсън. " С всяка минала седмица и месец, в които не съумяваме да осъществим обещанието си, се опасявам, че ще отчуждим освен нашите естествени поддръжници, само че и всеки, който има вяра, че политиците би трябвало да изпълнят обещанията си ", предизвести Борис Джонсън.Той е един от десетимата кандидати за правоприемник на Тереза Мей за партиен водач и министър председател.

Самата Тереза Мей разгласи, че се отдръпва, след като на няколко пъти беше бламирана в Народното събрание за своя проект за излизане на Англия от Европейски Съюз.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР