⚡️ Прочетете цялата статия за MotoriousТова е абсолютно ужасяващо!Мъж от

...
⚡️ Прочетете цялата статия за MotoriousТова е абсолютно ужасяващо!Мъж от
Коментари Харесай

Кола излита от магистрала в Калифорния

⚡️ Прочетете цялата публикация за Motorious

Това е безусловно ужасяващо!

Мъж от Калифорния кара камиона си със фамилията си вътре първоначално сутринта имаше страха на живота си, когато кола излетя от близката автомагистрала и се разруши на пътя, като съвсем удари камиона. Сюрреалистичната сцена беше уловена на видео от видеорегистратора на мъжа, който снима жена му и 11-годишната му щерка да крещят от шокиращото осъзнаване какъв брой близо са били доближени до гибелта.

Имаше сходен случай и в Калифорния не доста от дълго време. Вижте го.

Всичко се случи на 15 юли, въпросната кола се движи по автомагистрала 99. Според отчетите тя е минала 50 фута, до момента в който е била във въздуха. Точно преди случая Калифорнийският магистрален патрул споделя, че колата е претърпяла случай с боричкане и бягство, при което се е обърнала и е карала на заден ход с несъразмерна скорост.

Няма да се изненадаме да разберем водачът или е имал незабавна здравна помощ, или е бил под въздействието на нещо по време на този случай. В края на краищата, кой със здрав разум бива с колата си на заден ход и се движи с висока скорост по автомагистралата?

Видеото с видеорегистратора стартира необикновено скучно, до момента в който фамилията кара по улица в Юба Сити, Калифорния, до момента в който слуша кънтри музика. Двамата обсъждаха да закарат ремаркето, закачено за камиона, у дома или да отидат да закусят, като най-после взеха решение първо да оставят ремаркето. Това означаваше да ги вземете по пътеката, което съвсем би довело до присъединяване в сериозен случай.

За благополучие, водачът е получил единствено леки пострадвания при злополуката. Смятаме това за знамение, защото колата наподобява като метеор, преди да се озове на покрива. Освен това колата просто пропусна въздушните електропроводи. Човекът, снимал видеото, сподели, че е излязъл и е изгасил дребен пожар, който е почнал, ход, който може да е избавил живота на водача.

Това, което е в действителност плашещо в това видео, с изключение на крещящите жена и щерка, е фактът, че всичко наподобява като доста естествени, ежедневни елементи на Съединените щати. Това можеше да се случи на всички места, действайки като увещание, че всякога, когато седнем зад кормилото, би трябвало да сме нащрек и подготвени за непредвиденото.

Регистрирайте се за бюлетина на Motorious. За най-новите вести ни следвайте във Фейсбук, Twitter и Instagram.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР