☑️ Бойко Борисов: Не съм Радев да се радвам, когато

...
☑️ Бойко Борисов: Не съм Радев да се радвам, когато
Коментари Харесай

20 знакови фрази от форума на ГЕРБ

☑️ Бойко Борисов: Не съм Радев да се веселя, когато хората се бият по улицата.

☑️ Бойко Борисов: Готов съм когато и да е да си потегли, не желая напрежение за мен.

☑️ Бойко Борисов: Един ден допълнително не би трябвало да управляваме, в случай че хората не ни желаят.



☑️ Бойко Борисов: Не моят автограф стои под указа на президента Радев за избирането на основния прокурор.

☑️ Бойко Борисов: Не знам за какво Христо Иванов не си дава сметка, че връща тъкмо Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи на власт.

☑️ Бойко Борисов: Румяна Бъчварова докара подмолно в офиса на ГЕРБ Христо Иванов.



☑️ Бойко Борисов: Георги Георгиев /БОЕЦ/ лежеше пред централата на ГЕРБ, с цел да се срещне с мен.

☑️ Бойко Борисов: Виждам тук 20-30 провокатори да ми викат, само че те не питат за тези изчезнали 100 милиона до момента в който вътрешен министър бе Пламен Узунов в кабинета на Радев.

☑️ Бойко Борисов: Ако демокрацията са бесилки и черни флагове, такава народна власт имахме до 1989 година Още възрастни хора помнят лагерите в Белене и Скравена.

☑️ Бойко Борисов: Емо /б.р. евродепутатът от ГЕРБ Емил Радев:, доста скърбя, че те издигнахме за основен прокурор, само че считам, че правосъдната система е самостоятелна.



☑️ Бойко Борисов: Много от вас по градовете са не отлепили от земята.

☑️ Бойко Борисов: На доста места има дерибеи, с които желая персонално да се разправя.

☑️ Бойко Борисов: Ако нямаше автомагистрали, какво щяха да блокират?

☑️ Бойко Борисов: Аз съм най-проверяваният политик в България, с маса данъчни проверки. Преди години бяха ордите на Мая Манолова, Бареков и ТВ7…

☑️ Андрей Новаков, евродепутат: Вдигне си главите а не юмруците.

☑️ Андрей Новаков, евродепутат: Самото ми наличие тук на тази сцена е извънредно необикновено. Израснал съм в дълбоката провинция, наследник на миньор, а през днешния ден съм евродепутат и съставлявам ползите на 7 милиона души в Европа. Това нямаше да ми се случи в никоя друга партия.

☑️ Калин Каменов, кмет на Враца: Бъдете смели и не позволявайте гласът ни да бъде заглъхнал от свирките и виковете на тези, които няма да носят отговорност

☑️ Гюнай Хюсмен, регионален шеф на Разград: Оттук нататък българи турци арменци и роми да не се сплотяват по етнически принцип, а от най-българската партия ГЕРБ.

☑️ Д-р Юксел Ахмед, кмет на Дулово: Дулово е доказателство, че няма сделки с Движение за права и свободи. Беше частен град, а в този момент – място за заслужен живот.

☑️ Красимир Каракачанов: Няма да изтъквам нито Гьоте, нито Шекспир, нито Аристотел, само че знам, че има два типа политици: едните се жертват за нацията и страната си, а другите жертват нацията и страната в името на своите ползи.

☑️ Румен Христов, водач на Съюз на демократичните сили: Бъдете смели, единни, упорити и да спечелим изборите. България има потребност от дясно ръководство.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР