• Третото поколение на Dacia Sandero, Sandero Stepway и Logan с нови

...
•	Третото поколение на Dacia Sandero, Sandero Stepway
и Logan с нови
Коментари Харесай

DACIA ОБЯВЯВА ЦЕНИТЕ НА НОВИТЕ SANDERO, SANDERO STEPWAY И LOGAN ЗА БЪЛГАРИЯ

• Третото потомство на Dacia Sandero, Sandero Stepway и Logan с нови дизайн, платформа и оборудване.
• ECO-G мотор за по-голяма ефективност и понижен разход на гориво, както и най-новите бензинови мотори.
• Новата Dacia Sandero на цена от 19 200 лева с ДДС
• Новата Dacia Sandero Stepway на цена от 23 600 лева с ДДС
• Новата Dacia Logan на цена от 19 690 лева с Данък добавена стойност

Представените в края на предходната година, новите Dacia Sandero, Sandero Stepway и Logan са вече налични за поръчка в България на цени от 19 200 лева с Данък добавена стойност. Третото потомство на бестселърите на Dacia е оборудвано с нов, по-отличаващ се дизайн, интелигентно ново съоръжение, ECO-G и бензинови двигатели от последно потомство.

Новите Dacia Sandero, Sandero Stepway и Logan са вече налични за поръчка в България на ненадмината цена.

Новите Dacia Sandero, Sandero Stepway и Logan избират по-отличаващ се и актуален жанр. Третото потомство на моделите поддържа духа на Dacia с потребни нововъведения и интелигентно, елементарно за използване оборудване.

Новите Dacia Sandero, Sandero Stepway и Logan се възползват от новата модулна платформа CMF-B на Алианса, която им разрешава да ограничат тежестта си, с цел да комбинират удоволствието от шофирането с намалените излъчвания и разхода на гориво. Тази нова платформа разрешава на компанията да предложи по-ефективна гама бензинови мотори, които дават отговор на стандарта Euro 6D-Full.

• SCe 65 (не се предлага за Sandero Stepway): 1-литров натурално аспириран 3-цилиндров двигател, куплиран с 5-степенна ръчна скоростна кутия.
• TCe 90: 1-литров 3-цилиндров турбо двигател, куплиран с 6-степенна ръчна или CVT автоматизирана скоростна кутия.
• ECO-G 100: нов 1-литров 3-цилиндров турбо двигател с фабрична LPG уредба, куплиран 6-степенна ръчна скоростна кутия.
На ненадмината цена, повече от всякога Sandero и Sandero Stepway оферират наличен нов автомобил с най-хубавото съотношение цена/оборудване на пазара.

ТЕСТДРАЙВ НА DACIA SANDERO STEPWAY НА ЛЕДЕНА ПИСТА

Броени дни остават до края на специалното авансово записване за тестдрайв. За да означи предстоящото лансиране на новите Sandero, Sandero Stepway и Logan в България, Dacia дава опцията на 10 души от всички записани, изтеглени на лотариен принцип, да вземат участие в първия тестдрайв на ледена писта в България, в компанията на Димитър Илиев, 8-кратен рали първенец и дипломат на марката Dacia, и Safety Driving Academy. *

* Играта продължава до 08.01.2021г. и в нея могат да вземат участие всички лица с навършени 18 години и притежаващи свидетелство за ръководство на МПС, категория „ B ”. За повече информация, запознайте се с Правилата на играта.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР