• От 32 години старозагорката гледа на бившия италиански премиер,

...
• От 32 години старозагорката гледа на бившия италиански премиер,
Коментари Харесай

Берлускони бере душа. Оставя милиони на врачката си Теодора Стефанова?

• От 32 години старозагорката гледа на някогашния италиански министър председател, само че в този момент имала черно предусещане
• През 1991 година почнала работа при него като чистачка, след това става негов персонален „ тайнствен консултант ”
• Нашенката може да се окаже категорично упомената в наследството на милиардера

Популярната врачка Теодора Стефанова може да се окаже категорично упомената в наследството на Силвио Берлускони, заяви „ Уикенд ”, като се базира на информация от близки на фамозната ясновидка.

От 32 години българката е персонален астрологичен съветник на милиардера и някогашен италиански министър председател. От момента, в който се срещат, тя изготвя всеки месец самостоятелна прогноза за Силвио и постоянно се среща с него „ на четири очи ”. Макар и да звучи парадоксално, Теодора е от най-близкото обграждане на Берлускони и той постоянно се поучава с нея за финансовите си и политически ходове.

Българската гадателка, която живее и работи в Италия, е изключила телефона си, с цел да се избави от неуместните въпроси на публицисти и другари на Берлускони, които също употребили услугите й на медиум. Дългогодишната душеприказчичка на някогашния италиански министър председател е потънала вдън земята и контактът с нея бил неизпълним, откогато Берлускони постъпил за следващ път в болница. Здравословното му положение се утежнява с всеки минал ден и медиците не дават огромни очаквания, че ще живее още дълго време, макар че за пред обществото версията е, че и този път ще прескочи трапа. Смятало се, че вливанията щели единствено краткотрайно да го закрепят, по-късно още веднъж да постъпи в болнично заведение.

Черно предусещане имала и Теодора Стефанова, която по табиет незабавно се допитала до духа Уинилсън от планетата Ванфим. Той мълчал известно време, след което дал колеблив отрицателен отговор за бъдещето на водача на „ Форца Италия ” и повторен министър председател на страната на ботуша.

Теодора Стефанова със свито сърце се помолила на Бог за здравето на своя покровител и с неспокойствие чакала развръзката. Тя била наясно, че избавление от левкемията няма да има, както и от възпалението на белите дробове, което в един миг можело да изиграе неприятен номер на Силвио, трансформирайки се в туморно заболяване. Знае се, че Берлускони бил предизвестен от нея още в края на предходната година, че 2023-а може да се окаже съдбовна за здравето и живота му.

В края на предходната седмица 86-годишният политик бе признат в миланската болница „ Сан Рафаеле ” поради съмнения, че страда от пневмония, само че нещата се оказаха надалеч по-сложни. Каква е истината евентуално знаят единствено децата му и останалите членове от многолюдната му фамилия, както и българската ясновидка, която обаче ревниво пази тайните му.

Реклама

Теодора Стефанова, която е персонална ясновидка на Берлускони от 32 години и оттогава всеки месец наложително го съветва по персонални и настоятелен въпроси, от известно време нямала пряк контакт с него, нито със сюрията му внуци и правнуци. Тя се тормозила, че в случай че се стигне до най-лошото, ще остане с един настойник по-малко. На другата си близка другарка Дарина Павлова не можело да разчита изключително, тъй като тя не била разпален почитател на футболните мачове и не се интересувала от това кой италиански тим къде какви голове ще вкарва. В светските среди се знае, че точно Теодора Стефанова среща Берлускони с вдовицата на Илия Павлов през 2008 година Според мълвата, сред Силвио и Дарина пламва буйна спекулация, която продължава към 2 години.

„ Преди няколко месеца Теодора се похвали, че Силвио Берлускони й заречен да я включи в наследството си. Преди години той й оказал помощ със сериозна сума, с цел да си купи апартамент в Италия. Вероятно в този момент ще й остави няколко милиона евро ”, описа пред „ Уикенд ” другарка на нашенката.

Напоследък Теодора Стефанова нямала топ попадения като гадание. Все повече ставали разочарованите от прогнозите и по света и у нас. Блондинката от десетилетие врачува разпад на Европейския съюз, огромен разлив на река с доста умряла риба в Европа, балотаж за Обама, женитба за екс премиера Бойко Борисов, плюс куп неверни футболни прогнози, които съвсем тотално лишиха венеца й на топ ясновидец. На моменти тя даже е ставала открит обект на насмешки, въпреки че в никакъв случай не и е дремело кой какво приказва зад тила й, тъй като се движела с „ свои измерения ”, където съдниците били други, както и критериите за съдене. Берлускони обаче безусловно стоял до нея и постоянно се възползвал от езотеричните й умения.

Пред приятелки Теодора споделила, че със Силвио нещата не вървели добре като цяло и от тук нататък всеки ден му бил подарък от Бог.

Двамата се срещнали преди 32 години, когато той към момента нямал визия, че ще става политик, камо ли министър председател. Теодора била чистачка в дома му, където попаднала след рекомендация на друга българка. Преди да стигне до там, имала извънредно сложен живот. Ставала всяка заран в 5 часа. Вземала метрото и хуквала по къщите да глади и чисти. Имала и другар – българин, с който ден след ден все по-трудно се разбирали. Разделили се и малко по-късно, по волята на ориста, почнала да чисти в имението на Берлускони.

Той схванал за дарбата й и не пропуснал опцията да се възползва от нея. Българката му предрекла, че ще стане министър председател на Италия, а той се усмихнал, тъй като животът му не вещаел сходно нещо. От своя страна бил удивен от футболните й знания, от познанството й с Уинилсън, който диктувал в ухото й кой тим от съответната лига ще стане отличник, кой ще отпадне, по какъв начин ще се развият прехвърлянията на играчите и така нататък След 2000 година Теодора напуща работа като чистачка в дома на Берлускони, само че е назначена за негов персонален „ тайнствен консултант ”.

„ Със Силвио в никакъв случай не сме били близки в съкровен проект. Винаги съм го приемала като другар. На него внимание откъм дами в никакъв случай не му е липсвало. Дори дамите сами го търсят за занимания, тъй като знаят, че не е безчувствен към нежната половина от човечеството. Не ми е минавало и мислено да го погледна като мъж, тъй като прекомерно доста го почитам. И ще му бъда постоянно признателна за това, което направи за мен. Бях чистачка, не се срамя от това, само че той оказа помощ да стана телевизионна звезда, да имам лично предаване. Позволи ми ефир в своя медия и хиляди италианци чакаха да чуят мнението ми по избран футболен проблем. Доверява се на препоръките ми и ме позлати. Никога няма да не помни положителното, което ми направи ”, споделя пред приятелки съвсем през сълзи русокоската от Стара Загора.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР