​Премиерът акад. Николай Денков сменя мястото на срещата с протестиращите

...
​Премиерът акад. Николай Денков сменя мястото на срещата с протестиращите
Коментари Харесай

Премиерът също ще участва в срещата с протестиращите в парламента

​Премиерът акад. Николай Денков сменя мястото на срещата с протестиращите енергетици и миньори в Народното събрание, оповестяват от Министерския съвет. Разговорите ще се проведат на следващия ден, вторник, 3 октомври в 11 часа, зала 134 в постройката на Народното събрание.

В тях ще се включат също министрите на енергетиката, на районното развиване и благоустройството и на стопанската система и промишлеността. Ще вземат участие и водачите и народни представители от политическите партии, които поддържат държавното управление, прецизират от пресслужбата на Министерски съвет.



Както Българска национална телевизия по-рано заяви, огромна част от протестиращите са се съгласили на среща в Народното събрание с представители на парламентарните групи. Информацията, че срещата ще е единствено с ръководещите партии, се удостовери и от прессъобщението на Министерския съвет.

От Българска социалистическа партия обявиха за Българска национална телевизия, че знаят за срещата и желаят да вземат участие, само че не били поканени.

Последвайте ни във и
Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР