​Представителите на всяка зодия ще постигнат много повече успехи в

...
​Представителите на всяка зодия ще постигнат много повече успехи в
Коментари Харесай

Благоприятни цветове според хороскопа

​Представителите на всяка зодия ще реализиран доста повече триумфи в връзките с хората, в случай че се обличат в облекла с цветове, които са удобни за тях.

Така да вземем за пример за Овена са удобни ярките цветове - аленото, оранжевото, както и всички техни нюанси. Тези цветове дават спомагателна сигурност на Овена в сериозни обстановки и задействат скритите му запаси на сила. Но в случай че Овенът би трябвало да се усеща спокоен и провиснал, са подобаващи нюансите на синия цвят.

Благоприятни цветове за Телеца са оранжевият, жълтият, светлозеленият, светлосиният. Тези цветове разрешават на Телеца да е в естетика с околния свят, а най към този момент със себе си и своите близки. Нюансите на жълтото и оранжевото дават на Телеца възприятие за сигурност.

Благоприятни цветове за Близнаците са всички цветове на дъгата като се изключи зеления цвят. Останалите цветове на дъгата са подобаващи за дейната активност, която е присъща за зодия Близнаци. Освен това измежду най-благоприятните цветове за зодия Близнаци е сивият.

Родените под знака на Рака ще съумеят да се оправят с всяка обстановка, в случай че избират облеклото си в белия, черния и светлосиния цвят, както и в сребристите нюанси. Всичко, което припомня за водната буря, кара Рака да се усеща естествено и доброволно, което му оказва помощ в връзките с близките.

Лъвът обича да е в центъра на вниманието - по тази причина цветовете му служат като правилни помощници в реализирането на тази цел. Подходящи за представители на този величествен знак са златните нюанси, а също по този начин аленото, пурпурното, оранжевото и жълтото.

За представителите на зодия Дева удобни са всички цветове на природата: жълт, светлосин, зелен, бял, оранжев, виолетов. Тези цветове оказват помощ на представителите на този знак да реализират по-лесно задачите си и внасят в живота им повече естетика и успокоение.

За Везните са удобни пастелните цветове, а също по този начин всички нюанси на синьото и на зеленото. Точно тези цветове дават на Везните убеденост в личните си сили и ги зареждат с позитивна сила и огромна доза оптимизъм, от която те имат потребност.

За Скорпиона най-благоприятни са наситените нюанси на аления, синия, лилавия цвят. За този воден знак удобен цвят е черният. Тези цветове оказват помощ на прочувствените и като цяло уверени силите си Скорпиони да разкрият напълно капацитета и гениите си.

 Цветове

Стрелецът се усеща добре, когато облеклото му е в синьо, алено, светлосиньо, лилаво и пурпурно. Точно тези цветове имат способността най-силно да въодушевяват представителите на този огнен знак за реализиране на най-грандиозните им проекти.

За Козирога удобни са белият, светлозеленият, жълтият, синият, кафявият и черният цвят. Всички тъмни нюанси също оказват помощ на Козирога да реализира естетика в връзките си с хората и да се концентрира оптимално върху постигането на поставените си цели.

Водолеите са фенове на оригиналността. За тях са подобаващи съчетания на лилаво и зелено, сиво с блестящо оранжево и алено. Тези цветови комбинации оказват помощ на Водолея да развива фантазията си и го зарежда с убеденост в личните му сили.

Най-мистичният знак от зодиака - Рибите, се усеща добре, когато избира за облеклото си следните цветове: синьо, лилаво, пурпурно, черно. Тези цветове оказват помощ на Рибите да развият още повече интуицията си и също по този начин оказват помощ за реализиране на по този начин мечтаната от представителите на този знак естетика и възприятието, че са предпазени.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР