​Определен силов министър не знае къде се намира. Това е

...
​Определен силов министър не знае къде се намира. Това е
Коментари Харесай

Рашков отвлича вниманието от проваления Радев

​Определен силов министър не знае къде се намира. Това е тематиката на днешния брифинг. Този човек последните шест месеца повтаря едни и същи неща без да има никакви доказателства. Моето чувство за нещата е, че някои политически дейци в тази акция злоупотребяват с избрани субстанции. Това ставо видно по всички техни изявления и конференции. 

Това съобщи на брифинг в централата на ГЕРБ Тома Биков, който разяснява по-ранните изказвания на служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков за Автомагистрала " Хемус ". След това думата взе водачът Бойко Борисов, който в типичния си жанр разяснява събитията от последните дни.

" Тома се пробва да ви развеселява, само че, когато чета данните за умрелите от ковид, не мога да схвана за какво се вършат такива събития за похищение на вниманието от проваления Радев ", включи се в конференцията водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.  " Искам да поздравя ЦИК, които са приели доскоро, че всички разписки от машинното гласоподаване ще се борят. Това е крачка към прозрочността на изборите. Единствено представителят на Демократична България е дал своя вот срещу. Защо? Винаги съм казвал, че четирима души от Демократична България управляват машинното гласоподаване. Ето за какво са дали своят вот срещу ", добави Борисов. 

" Радев се провали. Днес го виждам на церемониал, свири му духова музика при 124 умряли. И ще изяснява по какъв начин аз съм плашил хората да не се имунизират. Пълни измислици. Тези 6 дни аз единствено приказвам, че се имунизира с ваксина, чийто период на валидност е продължен. Има и документи. Къде ми е виновността, че съм споделил истината? Те не споделят истината и наглеят. " Има нещо гнило в тази пандемия " - това го е споделил Стойчо Кацаров, а не Шекспир. Примерите са доста. И този през вчерашния ден ме дал на прокурор. Какво да проверява прокуратурата. То тя би трябвало първо него да арестува за всичките му приказки за ковид " ,  обяви водачът на ГЕРБ. 

" Лятото на идната година ще реализираме групов имунитет против ковид, само че поради преболедуване, а не поради имунизация. В момента всичко е оставено на произвол. Няма кревати в лечебните заведения, няма пари за бизнеса и хората. Радев и правителствата му доведоха България до това състояние, а в този момент желаят да си поделят отговорността с нас. Няма по какъв начин да стане. Всичките им действия в момента целят две неща - потъващият Радев Су да бъде избавен и да изместят от публичния взор от неуспеха на обичаната партия на Радев в Конституционния съд и двойното поданство. Още през днешния ден Радев взе ограничения и назначи нов парламентарен арбитър, с цел да няма неточности повече. Как по този начин един съд ще взема решение, че това момче (Кирил Петков - бел.ред.) не става за министър и е нарушена Конституцията. Лично аз бих подкрепил промени в Конституцията по отношение на двойното поданство, само че първо би трябвало съберем болшинство в Народното събрание и да отворим Конституцията ", обясни Бойко Борисов.  

" Аз сметки и проекти не върша. Други като Радев и държавните управления му вършат сметки. Те одобриха актуализацията на бюджета единствено в частта за пенсиите. И през днешния ден приказват нелепости за Автомагистрала " Хемус ". Те във всяка една обстановка потеглят да пазят и бранят Радев. В инхауса няма нищо неприятно и не е нелегално, в случай че несъмнено не излиза по-скъпо. Инхаусът не е фиктивен в България. Авансовите заплащания се обезпечават и в случай че не съвршиш работата, на теб ще ти излезе скъпо и прескъпо ", разясниха Борисов и Томислав Дончев днешната конференция на Министерство на вътрешните работи, Министерство на регионалното развитие и Национална агенция за приходите. 

" Ние в митинги не участваме. Нашите митинги са за самун и работа на хората. Мен на диспути са ме канели всички. И на мен ми се желае да си провеждам контрола с ПСЖ и да се надпреварвам с Мбапе, само че не става и Мбапе ще ме надбяга. Стана ясно, че министрите на Радев са лъжци и мошеници. И желаят спор с мен. Аз се чудя за какво не питате Радев ще има ли спор с проф. Герджиков. Днес той не дава отговор на този въпрос и кара един кандидат-депутат да ме провокира на спор. След спор Радев-Герджиков ще им отговоря почтително на всички въпроси ", коментира Борисов отправената покана от Асен Василев за спор сред двамата. 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР