Логично е, че ГЕРБ е първа политическа сила на изборите,

...
Логично е, че ГЕРБ е първа политическа сила на изборите,
Коментари Харесай

Мисля, че през май ще имаме ваксинирани вече над 3 млн. души

Логично е, че ГЕРБ е първа политическа мощ на изборите, тъй като хората утвърждават тези огромни поправки, строителството и всичко, което се прави по районите в страната. Това разяснява министър председателят и водач на ГЕРБ Бойко Борисов, който инспектира ремонта на Околовръстния път на Пловдив.

„ След като завършихме първия лот на околовръстното към 3 км, в този момент работим на км 4 от пътен възел до пътен възел. Прави се напълно нова основа и разширяваме пътя. Дейностите се движат в график. Хората утвърждават тези огромни поправки, които се вършат по районите. Доволен съм от темпа на работа и хората ще бъдат още по-доволни. Разширението на Околовръстния път на Пловдив се движи в график “, съобщи той.

„ Днес ще бъде пуснато и едното платно на Автомагистрала „ Тракия “, където стана злополуката. Утре ще преправят повредения асфалт, поради злополуката при започване на седмицата “, добави министър председателят.

„ Няма до момента друга партия, която да е излизала от цялостен мандат и отново да е печелила. Омразата за нас е, тъй като ги побеждаваме. Най-щастливи ще са, в случай че не се явяваме на избори, само че ще го създадем както би трябвало “, сподели министър председателят по-късно по време на посещаване в село Тополово, община Асеновград, където бе с министъра на опазването на здравето Костадин Ангелов и министъра на младежта и спорта Красен Кралев.

„ В новите бюджети финансистите би трябвало да залагам доста по-големи буфери за ваксини. За този и другия месец ще имаме 2.7 млн. ваксини от " Пфайзер ". Много съм благополучен от тази вест. Това доста ме радва. Министър Ангелов и Агенцията по медикаментите свършиха доста работа. Така че хората да са спокойни, с цялостна мощ ще върви имунизацията. Тази седмица ще получаваме ваксини, с цел да могат да получат и персоналните лекари “, сподели още Борисов.

„ Направихме доста и за образованието. Толкова ги е гняв, че вършим, че не желая да приказвам “, добави Борисов.

Премиерът прегледа нова спортна зала в Тополово.  „ Има доста младежи и това е най-голямата наслада. Видяхме какъв брой време минава с всичките процедури. Вече офертите се подават по електронен търг. Явиха се доста компании за пробива на Пловдив “, уточни той.

„ Има доста хора, които си приписват заслуги. В петък с помощта на европейската взаимност и на това, че реагирахме бързо и навременно и твърдо, само че дипломатично по казуса с " Астра Зенека " се договорихме. В петък вечер, към този момент имаме публично данните, през април, май и доникъде на юни да получим 2.7 млн. ваксини на „ Пфайзер “. Мислехме, че през август, само че аз мисля, че през май месец ще имаме имунизирани към този момент над 3 млн. души, с цел да реализираме групов имунитет и да махнем тази пандемия. Всичко е контрактувано “, съобщи той.

„ Притеснявам е, че от „ Джонсън и Джонсън “ ще имаме 2 млн. ваксини, само че тя още не е излезнала на пазара. Търговската война е със страшна мощ и цените се подвигат със страшна мощ. За " Пфайзер " бяха 12 евро, станаха 15.5 евро, в този момент за 2022 година и 2023 година се подписват контракти за 900 млн. ваксини, само че към този момент за цена от 19.5 евро. Щом контракти се вършат в този момент за 2022 година и 2023 година, в този момент се плашим от новия френски вариант, само че толкоз доста варианти ще се появят. Близо 18 милиарда евро ще коства това ", сподели още Борисов.

Министър-председателят Бойко Борисов посети село Тополово, където с отпуснатите от държавното управление над 800 000 лв. се построява многофункционална спортна зала за волейбол и баскетбол. Спортното оборудване ще бъде употребявано и като физкултурен салон на ОУ „ Отец Паисий “. Министърът на младежта и спорта Красен Кралев, който също беше на място с премиера, посочи, че това е едно от оборудванията, изграждащи се с отпуснатите 25 млн. лева от държавното управление за създаване на физкултурни салони.

Премиерът пое ангажимент обектът да бъде построен по молба на волейболния клуб на Тополово, с чиито представители Борисов се срещна по време на визитата му в Асеновград през февруари предходната година. Строително-монтажните работи по спортното оборудване напредват с бързи темпове и се чака да бъдат приключени до два месеца.

Изграждането на залата доста ще способства за развиването на спорта в най-голямото след Асеновград обитаемо място на територията на общината, защото досега в с. Тополово и в близките обитаеми места няма построена спортна база, която да дава отговор на актуалните условия за практикуване на спорт.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР