Звярът от Болтън“ може да се е появил отново, тъй

...
Звярът от Болтън“ може да се е появил отново, тъй
Коментари Харесай

„Звярът от Болтън“ се появява отново, тъй като изглежда, че изумителни нови кадри показват предполагаема голяма котка

„ Звярът от Болтън “ може да се е появил още веднъж, защото се твърди, че фрагменти от член на обществото са снимали хипотетична огромна котка на свободата.

Мама Робин Римър видя животното, до момента в който разхождаше кучетата си на четири благи северно от Болтън, в Егертън. Тя съумя да снима няколко видеозаписа на неуловимата котка, която беше обект на доста спекулации в региона.

Тя сподели: „ Преди доста ловувах, тъй че първото нещо, което забелязах, беше нейната ушите бяха като закръглени, нали знаете? Не са заострени, както бихте очаквали. Бях учуден. Не всеки ден виждате огромна котка да ви гледа по този начин. Аз съм малко природа, тъй че не можех да допускам Не можех да допускам на това, което виждам. " На фрагментите на майката се вижда по какъв начин главата на хищника оглежда пейзажа от дългата трева. Чуват я да споделя: „ това е безусловно солидно, което не е естествена шибана котка “.

32-годишната майка има вяра, че това, което е видяла, е по-близко по мярка до лабрадор. Тя сподели: „ Първо си помисл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР