Звуците на партньора по време на секс са сред най-възбуждащите

...
Звуците на партньора по време на секс са сред най-възбуждащите
Коментари Харесай

Какво възбужда най-много по време на секс

Звуците на колегата по време на секс са измежду най-възбуждащите детайли на половата предигра и същинската част. Ето какво открива изследване на онлайн организацията Saucy Dates, в което присъединяване са взели към 5024 консуматори на уеб страницата, които са отговаряли на въпроса какво обичат да чуват по време на секс.

Пъшкането води класацията Напълно предстоящо 90% от участниците признават, че се възбуждат от пъшкането на колегата, което е сигнал, че му доставят наслаждение. 77,6 % от дамите даже признават, че се любуват на пъшкането на мъжа, с който са.

Мръсни приказки Използването на по-вулгарни думи е като афродизиак за 76,8 % от мъжете и 73,5 % от дамите. Проблемът е, че от време на време единият минава разрешените граници и употребява думи, които могат да убият либидото на половинката.

Тежко дишане Тежкото дишане, което е индикация за вдъхновение и приятност възбужда 60,1% от мъжете и към 45,9 % от дамите, съгласно изследването.

И още Звуци, които покачват внезапно половото предпочитание и у двата пола са викането, блъскането на потни тела едно в друго. Интересното е, че тишината е възбуждаща единствено за дамите!

Най-големият страстоубиец в леглото е споменаването на непознато име по време на секс, безапелационни са и двата пола.

Източник: Блиц
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР