Звездната двойка Дженифър Лопес и Бен Афлек сключиха брак този

...
Звездната двойка Дженифър Лопес и Бен Афлек сключиха брак този
Коментари Харесай

Джей Ло и Бен Афлек вдигнаха сватба във Вегас

Звездната двойка Дженифър Лопес и Бен Афлек подписаха брак този уикенд в Лас Вегас, 18 години откакто първият им романс се провали, сочат правосъдните архиви.

Двойката подписа брак в събота, съгласно разрешителното за брак, което е подала в окръг Кларк, Невада, и с което се срещна Агенция Франс Прес.

В него страните по бракосъчетанието са посочени като Афлек, Бенджамин Геза и Лопес, Дженифър, а " новото име " на последната е Афлек, Дженифър.

Двойката - той е на 49 години, а тя на 52 - се срещна за първи път на снимачната площадка на необятно рекламирания филм " Gigli " през 2002 година

Те се трансфораха в медийна сензация, до момента в който се срещаха, само че отложиха планувания си годеж през 2003 година, а при започване на 2004 година оповестиха, че връзката им е завършила.

" Бенифър " – това е общественият псевдоним на двойката от първата им мощно разгласена връзка - възпламени интернет предходната година, когато още веднъж започнаха да се популяризират техни фотоси дружно.

Лопес и Афлек оповестиха годежа си през април тази година.

Лопес разгласява видеоклип, на който наподобява прочувствена и се възхищава на зеления пръстен, в бюлетина си " On the JLo ". Американските медии оповестиха, че пръстенът е бледозелен елмаз с изумрудена полировка.

Това е четвърти брак за Лопес и втори за Афлек.

Лопес разиска възобновената си връзка с Афлек в изявление за People през февруари.

" Това е красива любовна история, веселя се, че получихме втори късмет ", сподели тя.

Преди това Лопес е била омъжена за артиста Оджани Ноа, танцьора Крис Джъд и артиста Марк Антъни, с който има 14-годишните близнаци Макс и Емме.

Афлек беше женен за актрисата Дженифър Гарнър и двамата са родители на Вайълет - на 16 година, Серафина - на 13 година, и Самюъл - на 10 година

Изданието за злословия TMZ съобщи, че откогато са се събрали още веднъж, двойката е " като че ли неразделна ", пазари дружно и от време на време води децата си със себе си.

ТМС съобщи, че предишния месец колата на Лопес е била видяна пред голямо имение в Бевърли Хилс, а пред него - няколко камиона за пренасяне, както и във всеки от актуалните им домове.

За сватбата TMZ написа по следния метод: " Направиха я като двойка младежи, които желаят да избягат, казвайки си " Да " в пустинята "./БГНЕС

Лас Вегас / САЩ
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР