Звездите от предстоящата в края на тази седмица боксова галавечер

...
Звездите от предстоящата в края на тази седмица боксова галавечер
Коментари Харесай

Звездите от боксовата галавечер в София проведоха демонстративна тренировка

Звездите от идната в края на тази седмица боксова галавечер в София организираха демонстративна подготовка измежду руините на античния град Сердика.

На мястото, познато на столичани като Ларгото, бе подложен самобитен кръг, на който се качиха братята Кубрат и Тервел Пулев, техните съперници Ихор Шевадзуцкий и Лори Ламбърт, както и българските боксьори Кирил Русинов, Петър Драганов и Даниел Асенов, за който това ще бъде дебют на професионалния кръг.

Мястото, на което се организира тренировката, както и часът пик, накараха доста жители на София, ползващи метрото в центъра, да спрат и да погледат заниманието, а част от тях съумяха да си създадат и фотоси за спомен с братя Пулеви.



Днешната подготовка бе част от събитията преди самата галавечер, която ще се организира в събота, 30 март в " Арена София " в столицата. Утре по пладне в хотел " Маринела " е планувана конференция преди шоуто, а в петък в мол " България " е формалният кантар.

На конференцията на следващия ден промоутърът Ивайло Гоцев даде обещание да даде всички детайлности към идната церемония, както и цялостната стратегия за мачовете в събота.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР