Звездите от Coronation Street се събират отново, когато Дениз Уелч

...
Звездите от Coronation Street се събират отново, когато Дениз Уелч
Коментари Харесай

Събиране на Кори като Дениз Уелч се среща със Сали Дайневър и Джейн Дансън 24 години след напускането

Звездите от Coronation Street се събират още веднъж, когато Дениз Уелч се среща със Сали Дайневър и Джейн Дансън 24 години след присъединяване си в сапунената телевизия.

65-годишната прекара известно време с някогашните си сътрудници, измежду които също Самия Лонгчамбън и Анджела Лонсдейл, която преди този момент играеше служител на реда на име Ема Уотс. Групата се наслаждения на ядене в ресторант Smoke, в Уилмслоу, Чешър.

Публикувайки фотографията в Instagram, Дениз написа: „ Винаги се веселя да се върна с моите девойки. “ Докато Анджела, която се появи в сапунката от 2000 до 2003 година, отговори: " Това е, което наричате момичешка тайфа! " Джейн, която играе Лиан Батърсби в сапунката на ITV1 от 1997 година, сподели: „ Винаги съм щастлива да бъда още веднъж с теб “, дружно с алено любовно сърце емоджи.

Дениз изигра ролята на Натали Барнс в Coronation Street от 1997 до 2000 година Тя беше майка на Тони Хорокс, съсобственик на MVB ​​Motors и хазайка на Rovers Return. Времето на Дениз в шоуто обаче не беше безпрепятствено, защото...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР