Звездите от Боливуд обменят в социалните мрежи съвети и образователни

...
Звездите от Боливуд обменят в социалните мрежи съвети и образователни
Коментари Харесай

Звездите от Боливуд се учат как да почистват домовете си сами

Звездите от Боливуд обменят в обществените мрежи препоръки и просветителни видеозаписи за домакинска работа, откакто поради националната карантина, наложена в страната, се постанова да се грижат за домовете си без помощта на прислуга, заяви ДПА.

Домашните помощници са неизменима част от градската просвета в индийското общество. Услугите на икономи, готвачи, гувернантки, градинари и водачи сега обаче липсват.
Освен фотоси и клипове, в които демонстрират по какъв начин прекарват свободното си време, звездите на индийското кино започнаха да разменят и домашен препоръки.
View this post on Instagram
Day 21 One day at a time guys.......we all gotta do our part........ m apparently @isakaif part is to give commentary and pro tips while seated Gotta mix it up..... this is seriously good exercise btw #stayhome #helpoutathome

A post shared by Katrina Kaif (@katrinakaif) on Mar 25, 2020 at 6:21am PDT

Една от звездите на Боливуд Катрина Кайф сподели по какъв начин сама мие съдове в кухнята си. Тя разгласява просветително видео в Инстаграм в интерес на " всеки, който може да е не запомнил " по какъв начин се мият чинии. Каиф дава хрумвания по какъв начин съдовете да заблестят от непорочност, като в това време се пести и вода.
View this post on Instagram
really makes u appreciate all the help we have at home #socialdistancing #staysafe #helpoutathome

A post shared by Katrina Kaif (@katrinakaif) on Mar 23, 2020 at 7:37am PDT

Тя поучава кухненската мивка да се изпълни с вода, съдовете да се потопят и измият, а по-късно настрана да се изплакнат. В друго видео актрисата демонстрира по какъв начин сама почиства пода на дома си.

Хит в мрежата са видеозаписи на артисти като Картик Аарян и Сидхарт Шукла, които сами почистват пода, бършат прахуляк и режат зеленчуци.

В Инстаграм артистът Раджкумар Рао разгласява видео със препоръки за подготвяне на храна. " Първа стъпка към готвене на зеленчуци. Нарежете зеленчуците. Ако измежду тях има лук, може да си сложите очила ", предлага той.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 498 13 17 34 Света 1133771 17128 60396 236000 Заразени* Нови Починали България 498 13 17 Света 1133771 17128 60396
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР