Звездите от американския ситком “ ще се съберат отново на

...
Звездите от американския ситком “ ще се съберат отново на
Коментари Харесай

Официално: продължението на „Приятели“ ще се снима през август!

Звездите от американския ситком „ “ ще се съберат още веднъж на снимачната площадка през август, само че в случай че няма втора вълна на пандемията от ковид. Това съобщи един от основателите на сериала Марта Кауфман в изявление за развлекателния уебсайт The Wrap. Събирането беше оповестено още през февруари тази година, когато те разгласиха една и съща фотография в Инстаграм профилите си.

 
             

A post shared by (@lisakudrow) on Feb 21, 2020 at 2:00pm PST

 

По проект трябваше да се снима специфичен епизод и да се излъчи със стартирането на платформата HBO MAX в края на месец май. Ситуацията с COVID-19 анулира дълго чаканите фотоси, само че в този момент студиата отварят още веднъж. „ Ако всичко мине по проект, разберем всички процедури (за отбрана от ковид, бел. ред.) и към момента можем да създадем положително шоу, ще снимаме в края на август. Целият екип няма самообладание “, разяснява още Кауфман. 

, изиграла ексцентричната Фийби Бюфе, също показа вълнението си от идния план в изявление пред Едноличен търговец от началото на месеца: „ Специалният епизод ще бъде доста занимателен и нямаме самообладание да го заснемем “. Тя споделя, че концепцията за продължението на „ “ идва, откакто сериалът се озовава в стрийминг платформите, с което набира по-голяма известност и притегля нови почитатели. Тогава основателите Марта Кауфман и Дейвид Крейн стартират да обмислят продължението. 

Сериалът се излъчва от 1994 до 2004 година в общо 10 сезона и попада във всички влиятелни ранглисти за най-хубавите сериали, правени в миналото.

Автор: Каролина Касабова

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР