Звездите на турското кино имат милиони фенове по целия свят.

...
Звездите на турското кино имат милиони фенове по целия свят.
Коментари Харесай

Кои са най-капризните турски актьори

Звездите на турското кино имат милиони почитатели по целия свят. Въпреки това, щом позволен и най-малката неточност, незабавно биват записвани в редиците на егоистичните и скандални артисти. В множеството случаи обаче техните прищявки имат разумно пояснение, написа Труд.

Наричат Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит една от най-скандалните двойки в Турция. Причината е елементарна – на снимачната площадка Фахрие постоянно подлага на критика работата на гримьорите. Нещо повече, тя даже на няколко пъти измива грима, изработен от експерти, и се гримира сама. Разбира се, това доста забавя работния развой. Но гледайки макиажа на турската актриса, можем да заключим, че се оправя чудесно с тази задача.

Съпругът й Бурак Йозчивит е считан за прекомерно нахален и надменен. Такива клюки се появяват, откакто някои членове от снимачния екип на сериала „ Основателят Осман “ завеждат дело против него за обиди. Причината за спора в началото е малко по-различна – тези хора си правят работата неприятно, заради което рискът от пострадване на актьорите се усилва доста. Когато Йозчивит желае да се заемат по-сериозно с работата си, те подават тъжба против него в съда.

Главната звезда от сериала „ Великолепният век “ Мерием Узерли е упреквана в нарцисизъм. Причината е, че тя донася персоналната си бягаща пътека на снимачната площадка и отхвърля да работи без нея. Актрисата изяснява държанието си с обстоятелството, че не може да върви на фитнес поради славата, само че в това време би трябвало да поддържа форма. Твърди се, че членовете на снимачния екип са недоволни от този факт, защото би трябвало да чакат съвсем всеки ден Мерием да завърши тренировката си.

Друго е удивително в тази история – никой от сътрудниците на турската актриса до момента не я е упреквал в забавяне. А самата обява, в която се приказва за бягащата пътека, е направена в началото в обществените мрежи от незнаен създател. Така че е мъчно да се подсигурява достоверността на тази волност на турска звезда.

Къванч Татлъту е упрекван в нарцисизъм и параноя. След като оказва се за международната пандемия от ковид, той идва на фотосите единствено с персонална каравана и не пуска никого в нея. Сам прави цялостната й стерилизация по няколко пъти дневно. Някои почитатели на Къванч одобряват това държание като провокация за да притегли вниманието към себе си. И съвсем на никого не му хрумва, че артистът просто се грижи за здравето си и не желае да излага околните си на спомагателен риск.

Още от Лайфстайл

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР