Звездите на Манчестър Юнайтед останаха наистина впечатлени“ от Джим Ратклиф

...
Звездите на Манчестър Юнайтед останаха наистина впечатлени“ от Джим Ратклиф
Коментари Харесай

Хари Магуайър разкрива какво мисли в съблекалнята на Манчестър Юнайтед за Джим Ратклиф след лична среща

Звездите на Манчестър Юнайтед останаха „ в действителност впечатлени “ от Джим Ратклиф след персонална среща с тима, разкри Хари Магуайър.

71-годишният състезател към този момент се включи изцяло в " Олд Трафорд ", откакто подписа договорка за закупуването на 25 % от клуба от Глейзър. Той ще има голямо въздействие върху футболната страна на клуба.

Въпреки че договорката към момента не е изцяло подписана, Ратклиф не губи време, с цел да даде чувство за наличието си. Той организира среща с тима и остави извънредно позитивно усещане у хората на Ерик загар Хаг.

Говорейки със Sky Sports, някогашният капитан на Юнайтед Магуайър сподели: „ Мисля, че момчетата излязоха от срещата [с Ratcliffe] в действителност впечатлен от метода, по който говореше. [Той] ни даде огромна мотивация, всички в стаята, да се борим за клуба и да се борим за тази значка и да останем в това пътешестване.

„ Това са вълнуващи моменти за клуба, тъй като можете да видите, че той донесе тази свежа сила. Чувстваме, че в този момент той ще поведе клу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР