Звездите на Емердейл Роузи Бентам и Дейзи Кембъл са разменили

...
Звездите на Емердейл Роузи Бентам и Дейзи Кембъл са разменили
Коментари Харесай

Феновете на ITV Emmerdale се страхуват, че Роузи Бентам и Дейзи Кембъл са били уволнени, докато се наслаждават на ваканция в Испания

Звездите на Емердейл Роузи Бентам и Дейзи Кембъл са разменили мрачния живот в „ долините “ за отмора, напоена със слънце, до момента в който се любуват на известно време надалеч от сапуна.

Актрисите отпътуваха за Испания и дадоха всичко от себе си, с цел да накарат почитателите си да ревнуват, до момента в който споделяха доста фотоси от слънчевото си бягство. 22-годишната Роузи играе Габи Томас в сапунената стратегия на ITV от 2016 година, до момента в който 20-годишната Дейзи играе Амелия Спенсър от 2011 година насам.

Двойката живее като локално население в град Барселона - като метро и купони в нощни клубове като пещера. Двамата споделят фотоси от туристически дестинации като Саграда Фамилия и дрънкат чаши дружно, до момента в който се любуват на отпиването на коктейли.

Акцентите включват проявление на Дейзи, която наподобява не толкоз разчувствана в претрупан под земята трен - само че като цяло дуото наподобява се забавлява под испанското слънце. Това е единствено последното пътешестване за Дейзи, която се наслаждения на поредност от европейски...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР