Звезди от А отбора на Холивуд се завръщат в най-очакваните

...
Звезди от А отбора на Холивуд се завръщат в най-очакваните
Коментари Харесай

Марго Роби и Том Круз се завръщат

Звезди от А тима на Холивуд се завръщат в най-очакваните филми на 2020-а. Според класацията на специалистите, към този момент максимален интерес почитателите демонстрират към „ Хищни птици “ от киновселената DC на „ Уорнър “. В него ще блесне страхотната Марго Роби – музата на Леонардо ди Каприо във „ Вълкът от Уолстрийт “, която през 2019-а събра червени точки като Шарън Тейт в „ Имало едно време в Холивуд “ на Куентин Тарантино. Звездата още веднъж ще се превъплъти в паметната си роля на лудата Харли Куин. Второто място е за игралния дебют на таларежа Соник. Култовото животинче от обичаната игра на всички деца по света ще оживее за първи път на огромния екран в компанията на неповторимия Джим Кери. Комикът ще бъде злодеят доктор Роботник в другояче толкоз трогателния сюжет. В тройката е и „ Топ Гън: Маверик “. След повече от 30 години работа като един от топ водачите на Американските военноморски сили, Пийт „ Маверик “ Мичъл е намерил призванието си – да доближава крайни лимити като смел тест водач и да отбягва покачванията, които биха го задържали на земята.



Когато Маверик се оказва инструктор на специфичен отряд водачи от Топ Гън, трениращи за невиждана до момента задача, той се среща с лейтенант Брадли „ Рустър “ Брадшоу (Майлс Телър), наследник на починалия му сътрудник и най-хубав другар Ник Брадшоу – Гуус. Изправен пред нестабилно бъдеще и преследван от предишното си, Маверик се сблъсква с най-дълбоките си страхове в задача, която изисква най-голямата жертва от тези, които ще бъдат определени да полетят. Освен Том Круз и Майлс Телър („ Дивергенти “, „ Камшичен удар “), вземат участие още Вал Килмър, който се завръща в емблематичната си роля на Айсмен, Дженифър Конъли, Джон Хам, Ед Харис, Глен Пауъл, Луис Пулман и Питър Марк Кендъл. Режисьор е Джоузеф Козински („ Трон: Заветът “, „ Забвение “), продуценти са Джери Брукхаймър и Дейвид Елисън. Сценаристи са Кристофър Маккуори („ Мисията невъзможна “), Ерън Крюгер („ Дъмбо “, „ Дух в ризница “) и Ерик Уорън Сингър („ Американска скица “).

В топ 10 са още няколко бъдещи шлагери. От киновселената DC на „ Уорнър “ се разписват с втора супер мацка. „ Жената-чудо: 1984 “ е продължението на едноименния блокбъстър с Гал Гадот от 2017-а. Приключенията на принцеса Диана от Темискира ще се разпрострат през 80-те години на предишния век, а тя ще срещне нови съперници и ще се събере с Крис Пайн в ролята на Стив Тревър. Публиката безусловно няма самообладание най-сетне да види и независим филм за любимката си от Марвел Черната вдовица. Скарлет Йохансон ще бъде огромната атракция в едноименната супер продукция като истинската отмъстителка.

Фенките на Даниел Крейг също нямат самообладание да видят чаровния Джеймс Бонд в „ Смъртта може да изчака “ – последния филм на английския мачо като 007.



„ Това бе най-прекрасното прекарване в живота ми “, признава той. А клипът с първите фрагменти от снимачната площадка събра за няколко часа в YouTube 200 хиляди гледания. Видеото демонстрира разнообразни подиуми от терените в Ямайка - хеликоптер и аероплан летят против залеза, въоръженият Бонд се готви да влезе в къща, след което се качва в автомобила си за гонитба из село, която продължава и в незнаен град. В нощен клуб се появяват Джефри Райт в ролята на Феликс Лайтър и новото момиче на Бонд – Номи, изиграна от Лашана Линч. Лентата с режисьор Кари Фукунага е за това по какъв начин спокойният живот на Бонд в Ямайка е пресечен от Феликс, който търси неговата помощ. 007 ще би трябвало да се върне на работа за следващата си задача – да избави похитен академик. По време на фотосите се разчу, че Даниел Крейг не знае какъв ще бъде финалът на следващата доза екшън. Продуцентите били поръчали три разновидността, с цел да няма теч на информация. Кари Фукунага, който пое плана от скандално отказалия се Дани Бойл, е единственият, който е наясно по какъв начин ще завърши всичко в настоящата част от сагата. Самият Крейг твърдеше, че е в цялостно незнание за края на личната си кариера в ролята на именития разузнавач. Сред хипотетичните версии е следната: супер ченгето Бонд напуща секретните служби и се отдръпва на остров Ямайка. Кодът 007 получава Номи. Неотдавна се заприказва, че Барбара Броколи, която държи правата на Джеймс Бонд, е предложила на Крейг да застане зад камерите за идващия филм.

Дисни продължава серията си от игрални римейкове на класическите си анимации с „ Мулан “.

Звезди вземат участие в „ Дюн “ - първата от двете планувани акомодации на едноименния разказ на Франк Хърбърт – Ребека Фъргюсън, Оскар Айзък, Джош Бролин, Стелан Скарсгард, Хавиер Бардем, Джейсън Момоа и Зендая. След като Матю Вон ни сподели актуалните завършения в света на тайните служби „ Kingsman “ с двата си кино лентата с Колин Фърт и Тарън Еджертън, режисьорът връща времето обратно в „ King`s Man: Начало “. Лентата ще опише за основаването на организацията през предишния век. Участват Ралф Файнс, Харис Дикинсън, Джема Атертън, Матю Гуд и други.

„ Бързи и гневни 9 “ от високоскоростната поредност е режисиран Джъстин Лин. „ Със сигурност е най-амбициозният филм до в този момент. Екипите в Лондон, Единбург, Тбилиси, Пукет, Краги и Лос Анджелис бяха невероятни. “, показа той в Туитър. Всичко към сюжета обаче се пази в загадка. Ясно е обаче кой ще се завърне в лентата. Освен Вин Дизел, Мишел Родригес, Лудакрис, Тайрис Гибсън и Натали Емануел, в „ Бързи и гневни 9 “ още веднъж ще забележим Джордана Брустър в ролята на Миа Торето, както и Шарлиз Терон и Хелън Мирън. Дебютантите са Майкъл Рукър, Джон Сина, Фин Кол, Анна Сауаи, Вини Бенет, Озуна и Карди Би. Това ще бъде четвъртата част от автомобилната сага, отпред с Джъстин Лин. Очаква се той да режисира и десетия финален филм, който към този момент e в развой на работа. “Хобс и Шоу ” ще има още елементи, а анимационен сериал е плануван за Netflix. Вин Дизел пък разкри, че се възнамерява женски вид на “Бързи и гневни ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР