Звездата от The Traitors Еви Морисън запозна феновете със съпругата

...
Звездата от The Traitors Еви Морисън запозна феновете със съпругата
Коментари Харесай

BBC The Traitors` Еви Морисън представя съпругата си на феновете, след като сподели вълнуваща мечта за парични награди

Звездата от The Traitors Еви Морисън срещна почитателите със брачната половинка си - и споделя, че желае да се докопа до паричната премия, с цел да могат кучетата им да имат огромна градина, в която да тичаш.

Кейли, както и останалата част от страната, беше превзета, когато шоуто на BBC доближи кулминационната точка си, като в този момент се предлага сума от £75 000. Еви стигна до финала, който се излъчва в петък и тече противоположното преброяване, с цел да се види дали Хари и Андрю ще ударят правилните и ще избягат с всички пари.

След като сподели в епизода в четвъртък, че желае да купи по-голямо място, в случай че завоюва, Еви туитна фотография на колегата си и техните кучета и написа: „ Съжалявам, момчета, забравих да загатна. Ето моята госпожа Кейли и двете избавителни кучета, за които се нуждая от 100 000 паунда. Не е най-вдъхновяващата история, просто желая градина lol #TheTraitors. "

Последните петима се срещат за празнична вечеря, цялостна с гайди и до момента в който оставят играта настрани, те наздравяват за пътуването си до момента и си...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР