Звездата от „Шивачки“ води курсове по източното изкуство. Тя има

...
Звездата от „Шивачки“ води курсове по източното изкуство. Тя има
Коментари Харесай

Елен Колева стана учител по йога

Звездата от „ Шивачки “ води курсове по източното изкуство. Тя има китап за учитела и към този момент предава познания. Колева стартира работа в салона на своя другарка. Освен часове по йога актрисата води и занимания по китайското изкуство Ци Гун.

Елен работи от няколко дни, само че към този момент може да се похвали с няколко ученички. Сеансите са къси, а цената, която актрисата желае, е много висока. „ Много съм горда с моите първи ученички, на които преподавам античните енергийни извършения Ци Гун и йога “, признава Колева, като качи фрагменти от тренировката, писа „ България Днес “.

Актрисата се завърна у нас, откакто се раздели с кипъреца Андреас Стилиану. Двойката бе пред женитба. Живееше под един покрив на Острова на Афродита, само че нещата във връзката им се утежняват и поставят завършек на любовния си романс. Елен се прибра в България с концепцията да си откри работа като актриса. След редица извършени диалози с шефове на театри и режисьори Колева схваща, че няма кой да я вземе. Затова се насочва към нещо друго, в тази ситуация – преподаването на йога.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР