Звездата от сериала Приятели Кортни Кокс разказа за горчивия си

...
Звездата от сериала Приятели Кортни Кокс разказа за горчивия си
Коментари Харесай

Моника от Приятели: Какво направих с лицето си?!?

Звездата от сериала Приятели " Кортни Кокс описа за горчивия си опита от интервала, когато се е подлагала на козметични процедури, които не са протекли добре и по какъв начин през днешния ден би трябвало да си признае, че наподобява меко казано необичайно.

По време на представянето на новия си комедиен сериал " Shining Vale " Кокс призна, че си е поставяла филъри за лице, които са трансформирали отношението ѝ към козметичните процедури.

Въпреки че 57-годишната актриса към този момент е съгласна да " наподобява по-възрастна " и да остарява грациозно, тя си спомни за времето, когато се е подлагала на козметични процедури, с цел да наподобява по-млада.

" Имаше миг, в който си споделях: " О, аз се трансформирам. Изглеждам по-възрастна " и години наред се пробвах да пъдя младостта ", споделя тя в изявление за " Сънди Таймс ".

" И не осъзнавах, че наподобявам в действителност необичайно с инжекции и правене на неща с лицето ми, които в никакъв случай не бих направила в този момент ", добави тя.

Кокс, известна с това, че изигра Моника в известния ситком " Приятели ", претърпяла сложен миг. Приятелите ѝ почнали да клюкарстват за външния ѝ тип и тогава тя решила да постави завършек на процедурите и през 2017 година изхвърлила всичките си филъри.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР