Звездата от Ролинг Стоунс Кийт Ричардс отпразнува навършването на 80

...
Звездата от Ролинг Стоунс Кийт Ричардс отпразнува навършването на 80
Коментари Харесай

Кийт Ричардс от Ролинг Стоунс празнува 80-ия си рожден ден на плажа, докато колеги от групата водят трибуни

Звездата от Ролинг Стоунс Кийт Ричардс отпразнува навършването на 80 години, до момента в който се наслаждаваше на отмора на плажа, до момента в който приятелите и сътрудниците му от групата се изсипват в чест.

Сър Мик Джагър и Рони Ууд разгласиха фотоси, на които извършват и се смеят с Ричардс, в обществените медии в понеделник (18 декември), с цел да отбележат случая. Сър Мик показа фотография в Instagram на него и Ричардс с прегърнати ръце, до момента в който грееха към камерата. Заедно с обявата той написа: „ Честит рожден ден @‌officialkeef! Обичам Мик “.

Ууд също по този начин разгласява селекция от техни изображения, които свирят на китара на сцената през годините на пътя, като написа: „ Честит 80-ти рожден ден @‌officialkeef! "

Феновете разясниха другарството сред двойката, като един написа: „ Не доста хора имат другарството, което тези двамата имаха... Само Бог знае какво са видели и умел ". Друг добави: „ Рокендрол нарушителите наподобяват добре, те към този момент не ги вършат такива. "

Имението на покой...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР