Звездата от риалити сериала София ден и нощ“ Митко замина

...
Звездата от риалити сериала София ден и нощ“ Митко замина
Коментари Харесай

Митака от „София ден и нощ“ атакува Холивуд! Ще участва във филм

Звездата от риалити сериала „ София денонощно “ Митко отпътува за Съединени американски щати за фотосите на нов екшън, разбра HotArena.

Кристиан Кирилов, както е същинското име на мускулестия мачо, се похвали в обществените мрежи.

От две години той се изявява като един от основните персонажи в „ София денонощно “ и явно има по-големи проекти за актьорската си кариера. Преди десетина дни Митака стегна куфарите и отпътува за Америка, където му предстоят фотоси в нов филм. Той към момента пази в загадка неговото име, защото е било рано да се приказва за това, писа „ Телеграф “.

Митака обаче побърза да показа с феновете си, че една от най-големите му фантазии е на път да се реализира. „ За положителните артисти няма неприятни функции. Поздрави от Америка “, написа още той, като изложение под една от фотосите му. Само преди няколко месеца се появи информация, че Кристиан ще вземе присъединяване в сериозен холивудски план, а част от фотосите бяха на територията на България.

По време на почивката му там той не пропусна да посети и известните „ Юнивърсал Студиос “ в Калифорния, които са част от историята на киното и Холивуд обратно във времето.

Преди две години Митака още веднъж бе в Америка, където снима рекламна фотосесия. Тогава се появи слух, че екранният Митак получил покана за Щатите от своя някогашна другарка, която се занимава с подготовка на рекламни кастинги. Тя поканила Кирилов да й гостува в Лас Вегас, където снимали рекламните фрагменти. Дали още веднъж някогашната му половинка има пръст в заминаването му, не излиза наяве.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР