Звездата от популярния сериал на Netflix ТиПен Баджли разказа за

...
Звездата от популярния сериал на Netflix ТиПен Баджли разказа за
Коментари Харесай

Пен Баджли разкри как на времето Блейк Лайвли го е „спасила“

Звездата от известния сериал на Netflix " Ти " Пен Баджли описа за детайлности от връзката с Блейк Лайвли и показа мемоари от взаимния им живот.

 

Пен Баджли и Блейк Лайвли, която в този момент е омъжена за Райън Рейнолдс и неотдавна роди четвъртото им дете, започнаха да се срещат, до момента в който работеха по кино лентата „ Клюкарката ” през 2007 година Докато на екрана актьорите изобразяваха влюбена двойка от гимназията в Ню Йорк, отвън екрана те също бяха влюбени. Това продължи до 2010 година.

Пен разказва живота си в „ Клюкарката “ като занимателен и динамичен, само че също по този начин загатва, че е имал и „ тъмен прилив, когато можех да ударя дъното на 20 “.

Актьорът акцентира, че това не е обвързвано с опиати и други нездравословни привички. Пен е признателен на Блейк, че му помогнала да не кривне от пътя по това време.

" Ако би трябвало да бъда почтен, в никакъв случай не съм имал пристрастяване към опиати. Блейк даже не пиеше и мисля, че нашата връзка в прочут смисъл ме избави от това да потегли по този път " , сподели Баджли в изявление за Variety.

Пен призна, че по това време е претърпял „ нищо по-малко от духовна рецесия “.

„ Като всеки човек, който ненадейно доближава до популярност и благосъстояние, осъзнах, че това [лошите навици] освен няма да направи живота ми по-добър или по-лесен, само че може доста да го усложни. И да ме направи изцяло трагичен. “

Днес 36-годишният Пен Баджли е женен за певицата Домино Кърк. Двойката отглежда двегодишния наследник Джеймс и 14-годишния наследник на Домино от предходни нейни връзки.

 

 Добави изложение

 

Наскоро артистът разкри какъв брой значима за него е верността в брака. Именно поради предаността си към брачната половинка си Пен изцяло изостави секс сцените в четвъртия сезон на сериала „ Ти “, където играе влюбения фанатик палач Джо: „ Верността е значима за мен във всяка връзка, в това число и в брака ми ". 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР