Звездата от Остров на любовта“ Сами Рут разкри, че не

...
Звездата от Остров на любовта“ Сами Рут разкри, че не
Коментари Харесай

Победителите от „Островът на любовта“ Сами Рут и Джес Хардинг „вече не си говорят“ след разпадането

Звездата от „ Остров на любовта “ Сами Рут разкри, че не е приказвал с някогашната си другарка Джес Хардинг след раздялата им.

Двойката, и двамата на 23, завоюва лятната поредност на Love Island през 2023 година, само че се раздели единствено два месеца след напускането на вилата. Сами призна, че новината за раздялата е била " цялостен потрес " за него, защото се е надявал да уреди нещата с Джес.

Сега, когато наближаваме 2024 година, Сами се концентрира върху това да продължи напред след раздялата си с Джес. В извънреден чат с OK!, Сами показа опита си от напускането на Острова на любовта: „ Бяха буря от няколко месеца. Може би се забавлявах прекалено много “, сподели той, заобикаляйки въпроса дали се е върнал в игра за запознанства.

Той добави: „ Не бих споделил, че съм се върнал в играта за запознанства, само че в никакъв случай не съм се оставял да бъда заседнал в неща [раздяла]. “ Сами приема новооткритата си популярност съществено и се концентрира върху себе си: „ Бих бил толкоз малоумен да не приема съществено тази опция от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР