Звездата от Happy Valley Джеймс Нортън и годеницата му Имоджен

...
Звездата от Happy Valley Джеймс Нортън и годеницата му Имоджен
Коментари Харесай

Джеймс Нортън от Happy Valley на BBC се „разделя“ от годеницата си Имоджен Путс, тъй като се предполага, че ще бъде следващият Бонд

Звездата от Happy Valley Джеймс Нортън и годеницата му Имоджен Поутс са се разделили след шест години дружно.

Двойката е дружно от шест години и за първи път беше разкрито през февруари 2022 година, че той е предложил брак на приятелката си. В началото на романса си двамата трябваше да поддържат връзка от разстояние сред Ню Йорк и Лондон. Двамата се радваха на спокоен живот в югоизточно предградие на Лондон през годините.

Джеймс и Имоджен се срещнаха на снимачната площадка на „ Война и мир “ през 2017 година и се влюбиха един в различен. Те продължиха да вземат участие дружно в Belleville в Donmar Warehouse. И в този момент се оповестява, че двамата са се разделили преди Коледа, откакто са се „ раздалечили “.

За финален път тя беше снимана с него след премиерата на театралната акомодация на интензивния разказ на Ханя Янагихара, Малък живот, през март 2023 година

Беше обявено на MailOnline, че дуото се е разпаднало и е видяно, че двамата към този момент не се следват в обществените медии.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР