Звездата от Gogglebox Линда Макгари е оставена да язди влакче

...
Звездата от Gogglebox Линда Макгари е оставена да язди влакче
Коментари Харесай

Майка на звездата от Gogglebox на Джордж Гилби Въртележката на емоциите на Линда като приятел разкрива най-жестоката част от смъртта

Звездата от Gogglebox Линда Макгари е оставена да язди влакче на страсти след гибелта на единственото й дете, 40-годишно -стар Джордж Гилби.

Семейният другар на Джорди Шор, звездата Ричи Гуарначио, който заяви новината за гибелта на Джордж в сряда, сподели, че Линда е била затрупана със известия за съболезнования след неочакваната гибел на сина й и показа по какъв начин тя би желала починалото й дете да бъде запомнено.

„ Съкрушена съм, просто опустошена “, сподели Ричи, до момента в който приказва с Mirror тази заран. Телевизионната риалити звезда, която се появи в Celebrity Big Brother с Джордж през 2014 година, продължи да споделя: „ Току-що се свързах с Лин[да] и ние се смяхме и плакахме и преминахме през всяка страст. Тя желае да благодари на всички, които са изпратили своите съболезнования и са споделили щастливите си мемоари за Джордж. "

Ричи продължи: „ Трудно е за нея. Да загуби Пийт [съпругът на Линда и вторият татко на Джордж], а по-късно и нея 40-годишен син… въртележка от страсти. Но тя желае...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР