Звездата от EastEnders Дани Уолтърс е видян за първи път,

...
Звездата от EastEnders Дани Уолтърс е видян за първи път,
Коментари Харесай

Звездата на BBC EastEnders от Киану Дани Уолтърс се завръща в реалността, както го виждат за първи път след излизането

Звездата от EastEnders Дани Уолтърс е забелязан за първи път, откогато героят му, Киану Тейлър, беше брутално погубен в сапунката на BBC на Коледа.

30-годишният артист изигра механика Киану в сапунката наподобява се върна към действителността, защото беше сниман в петък в Източен Лондон да извършва поръчки.

Сърцеразбивачът от сапун беше забелязан събирайки облекла от пералня, облечен в ежедневни облекла с уместно черно горнище и къси панталони, плъзгачи Adidas с чорапи Nike, до момента в който се бореше с времето. Докато валеше дъжд, Дани си обезпечи известна отбрана с тюркоазена шапка

Зрителите за финален път видяха артиста да бъде брутално погубен от Линда Картър в шокиращо ликвидиране на Коледа в пъб Queen Vic. Сюжетът беше подготвян цяла година, откакто шефовете на BBC подразниха Whodunnit и трагичната жертва през януари.
След като ориста му най-сетне беше разкрита, артистът Дани се обърна към гибелта на Киану, като сподели на почитателите, че е удовлетворен от края на сапунения му филм. Дани сподели,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР