Звездата от Beach Boys Брайън Уилсън каза, че сърцето ми

...
Звездата от Beach Boys Брайън Уилсън каза, че сърцето ми
Коментари Харесай

Браян Уилсън от Beach Boys скърби за смъртта на съпругата си Мелинда на 77 години: Тя беше моя водеща

Звездата от Beach Boys Брайън Уилсън сподели, че „ сърцето ми е разрушено “, откакто разгласи гибелта на „ обичаната “ му брачна половинка Мелинда Ледбетър Уилсън на на 77 години.

Американският артист и създател на песни приписва починалата си брачна половинка, която умря спокойно в дома им във вторник, като „ прочувствената сигурност “, от която се нуждае, с цел да има кариера в музикалната промишленост.

Връзката на двойката въодушеви биографичен филм през 2014 година, озаглавен „ Любов и благосклонност “ с присъединяване на Джон Кюсак и Пол Дано в ролята на Брайън, който го наблюдава под въздействието на контролиращ терапевт, преди да откри своята „ спасителка “ Мелинда, изиграна от Елизабет Банкс.

Споделяйки поредност от фотоси в Instagram, Уилсън сподели: „ Мелинда, моята обичана брачна половинка от 28 години, умря тази заран. Нашите пет деца и аз просто сме в сълзи. Изгубени сме.

„ Мелинда беше повече от моя жена. Тя беше моят избавител. Тя ми даде прочувствената сигурност, от която имах потребност, с цел да имам кариера.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР