Звездата ни в Холивуд Мария Бакалова стана посланик на дестинация

...
Звездата ни в Холивуд Мария Бакалова стана посланик на дестинация
Коментари Харесай

Мария Бакалова стана посланик на българския туризъм

Звездата ни в Холивуд Мария Бакалова стана дипломат на дестинация България. Първата българска актриса с номинация за „ Оскар “ получи почетен знак от Министерство на туризма.



Бакалова имаше специфична среща със служебния министър на туризма доцент Стела Балтова, която поздрави звездата както за постигнатите триумфи, по този начин и за мотивацията, която дава на младежите, дръзнали да поемат по стъпките й.

„ Моят екип и аз бихме се радвали да приемете тази алегорична роля на дипломат и да прегърнете като своя идея популяризирането на многообразието на туристическа дестинация България “, съобщи министър Балтова, поднасяйки почетния знак.

Мария Бакалова благодари от своя страна и показа, че е разчувствана и приема с отговорност оказаната ѝ чест. Тя акцентира, че България е прелестна страна и нейните хубости, вкусна храна и антична история би трябвало да се разпространяват.

„ За мен е чест и горделивост да се назовавам българка и постоянно съм обичала България. Искрено се надявам новото, младото потомство да са щастливи и горди, че са българи “, съобщи екранната щерка на Борат.

 

По думите ѝ природата и архитектурата ни са извънредно красиви и тя ги преоткрива всякога, когато с наслада се завръща вкъщи. „ Трябва да позволим на хората да почувстват България “, сподели още Мария Бакалова. На срещата участва и нейната майка – Румяна, която я придружи и до най-големия кино фестивал – този в Кан, преди дни.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР