Звездата на UFC Антъни Смит разкри, че борбата му с

...
Звездата на UFC Антъни Смит разкри, че борбата му с
Коментари Харесай

Крадец изплашил до смърт звезда от UFC

Звездата на UFC Антъни Смит разкри, че битката му с апаш, нахлул в дома му, е била " ужасяваща " и " една от най-тежките в живота ми ". Смит се е изправял против доста страховити съперници в осмоъгълника, в това число и определяния от мнозина за най-велик в историята на смесените бойни изкуства Джон Джоунс, само че в никакъв случай не е бил толкоз уплашен, както когато Люк Хаберман разрушил къщата му в Дъглас Каунти, викайки с цялостно гърло, в 4 часа сутринта.

Смит, който живее със брачната половинка си, трите си деца и тъщата си, съумял да обезвреди нарушителя, само че след доста яростна битка.  " Не знаех дали не е въоръжен. Обикновено хората не разрушават дома ти измежду нощ просто ей по този начин. Очаквах да чуя изстрел или да ме наръга. Мислех си, че имам към две минути, преди той да ме обезвреди с оръжието си ", сподели Смит пред ESPN.

Боецът разкрива, че нападателят тежал с към 15 кг по-малко от него, само че все пак бил доста сложен за удържане.  " Нормален човек не е кадърен да се бие по този начин. Беше ми мъчно да се оправя с него. А той пое всичко, което му нанесох - юмруци, лакти, колена. Той пое всеки един удар и продължи да се бие ", продължава Смит за ужасяващата преживелица.

Ние постоянно си мислим, че сме доста неприятни копелета, само че не подозирах, че е допустимо да изпитвам подобен боязън ", добавя Смит.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР