Звездата на Trigger Point Вики МакКлур се изказа, след като

...
Звездата на Trigger Point Вики МакКлур се изказа, след като
Коментари Харесай

Гафът на ITV Trigger Point накара феновете да крещят „какво правиш“, докато Вики МакКлур се занимава с грешка

Звездата на Trigger Point Вики МакКлур се изрече, откакто неточност накара почитателите да крещят пред тв приемниците си.

Вики героинята, Лана Уошингтън, беше в центъра на известната драма на ITV, като новата поредност ни сподели още повече гибел и опустошение, в това число загубата на нейния сътрудник DCI Thom Youngblood. В началото на сериала Лана се завърна в Лондон от командировката си, където обучаваше хора в Естония, които работеха на украинската фронтова линия.

В първия епизод нейният диалог за терористичната опасност в Лондон беше пресечен от огромен терористичен случай единствено на няколко минути и нещата стават все по-лоши и по-лоши за отдела за неутрализиране на бомби, защото опасността продължава да пораства.

Откакто шоуто се завърна на нашите екрани, почитателите се оплакват, че Лана непрекъснато смъква шлема си още веднъж и още веднъж, когато се занимава с бомбите. Споделяйки мислите си, един почитател сподели: „ Мъчи ме, че Лана в никакъв случай не носи шлем #TriggerPoint “, а втори добави: „ #Trigger...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР