Звездата на Trainspotting Винсент Фрийл е починал на 64 години,

...
Звездата на Trainspotting Винсент Фрийл е починал на 64 години,
Коментари Харесай

ИЗВЪРШВАЩИ НОВИНИЗвездата на Trainspotting Винсънт Фрийл почина на 64 години: Отдадена е почит към шотландския актьор, който стана известен след участието си в класическата комедия Restless Natives

Звездата на Trainspotting Винсент Фрийл е умрял на 64 години, заяви сътрудникът му през днешния ден. Пробивната роля на родената в Глазгоу звезда идва в емблематичния филм Restless Natives, където той играе Уил, половината от незаконно дуо, трансформирало се в съвременни разбойници. Горе: Фрийл (в средата) в Restless Natives

Фенове и някогашни сътрудници отдадоха респект на Фрийл през днешния ден. Бившият радиоводещ Рони Макги сподели: „ Напълно съм шокиран да чуя, че шотландският артист Винсънт Фрийл е умрял.

„ Той беше в доста стратегии, само че това е осъществяването му във кино лентата Restless Natives, с което той ще бъде запомнен. Прекрасен филм.

„ Мислите ми са със фамилията и приятелите му. Винсънт, ще ти липсваш. “

Друг почитател сподели: „ Скъпи Винсънт Фрийл, ти беше толкоз страховит. Забавен като всичко и в действителност интелигентен артист. Такава загуба.

Винсънт Фрийл (вдяс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР