Звездата на Тотнъм Хотспърс - Емерсон Роял, попадна в епицентъра

...
Звездата на Тотнъм Хотспърс - Емерсон Роял, попадна в епицентъра
Коментари Харесай

Звезда на Тотнъм попадна в престрелка пред нощен клуб

Звездата на Тотнъм Хотспърс - Емерсон Роял, попадна в епицентъра на престрелка пред нощен клуб в родината си - Бразилия, научихме от O Liberal.

Футболистът излиза към 03:00 часа сутринта в петък от заведението, където е разпознат от локален служител на реда в цивилни облекла. Служителят на реда не е на работа по това време и напълно доброжелателно моли Емерсон за фотография. В този момент въоръжен мъж се доближава към двамата с оръжие и стартира да упорства за движимостите им. Полицаят разчита бързо обстановката и на собствен ред вади служебното си оръжие и открива огън към нападателя. Роял в това време съумява да се скрие от последвалата престрелка и остава незасегнат. 29 патрона прелитат от двете страни, а един попада в гърба на крадеца. Той е откаран в болница, където животът му е избавен от лекарите.

„ Празнувахме и на излизане попаднахме в тази обстановка, която бързо се трансформира в нещо извънредно. Наистина кошмарна сцена. Не бих поискал това на никого “, споделя бащата на футболиста пред Globo Esporte.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР