Звездата на Тази сутрин и Би Ти Ви Десислава Стоянова

...
Звездата на Тази сутрин и Би Ти Ви Десислава Стоянова
Коментари Харесай

Деси Стоянова комшийка с Емел Етем



Звездата на „ Тази заран ” и Би Ти Ви Десислава Стоянова живее на една ръка разстояние от друга, към този момент позалязала звезда, само че в политиката – бившият вицепремиер и министър от Движение за права и свободи Емел Етем. Двете населяват кооперация в квартал „ Манастирски ливади ”.

Синовете на Деси обаче, които към този момент са тийнейжйри, като множеството момчета били буйни и не изключително мирни. Това създавало дискомфорт на Етем, която живеела в апартамента точно под тях. Депесарката, която към този момент не е първа младост, от време на време се дразнела от шумотевицата над главата си.

Като всеки благополучен пенсионер тя прекарвала много време у дома и се надявала на тишина и успокоение. Всяко отваряне и затваряне на порти в жилището над главата й обаче носело стрес.

Въпреки това Емел не таяла неприятни усеща към Деси Стоянова, в противен случай – двете били приятелки и реализирали цялостно единодушие по време на събранията за стопанисване на общия вход в кооперацията.

Освен това Деси постоянно се облягала на рамото на Емел Етем, изключително след тежката загуба, която претърпя. Само преди три месеца брачният партньор й умря и тв звездата още не можела да се опомни. Във всички случаи, по никакъв начин не й било елементарно да се оправя сама с близнаците. Точно в такива моменти Емел й давала прочувствена поддръжка.

За разлика от жилището на Стоянова обаче този на Етем не бил нейна благосъстоятелност. Жилището публично се водело благосъстоятелност на нейна някогашна служителка от Министерството на бедствията и повредите, научи Lupa.bg. Домът, несъмнено, претърпял първокласен ремонт, бил оборудван със скъпарски италиански мебели и подови настилки – изобщо всичко вътре било по финален вик на модата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР