Звездата на Сан Антонио спърс Кауай Ленърд все още не

...
Звездата на Сан Антонио спърс Кауай Ленърд все още не
Коментари Харесай

Кауай Ленърд пропуска предсезонната подготовка на "Сан Антонио спърс"

Звездата на " Сан Антонио спърс " Кауай Ленърд към момента не знае по кое време ще се завърне на игрището. Крилото на " шпорите " ще пропусне цялата предсезонна подготовка, оповестиха от клуба в събота вечерта.

От тима обясниха, че датата на неговото завръщане още не е ясна, откакто той продължава със идващия стадий от лекуването си. Ленърд страда от тендинопатия (хронично инфектиране на сухожилията – бел. ред.) на дясното бедро.

" Все още трае неговото възобновяване, той прави рехабилитация. Със сигурност Кауай пропуща мачовете ни от предсезонната подготовка и не желаеме да слагаме някаква времева рамка, тъй като можем да сгрешим. Той обаче работи доста крепко и не се отхвърля ", сподели треньорът на " Сан Антонио " Грег Попович.

Крилото на " шпорите " се контузи в петия мач на полуфиналите в Западната конференция предишния сезон против " Хюстън рокетс ", изкълчвайки гален. След това в първия заключителен конфликт на конференцията с " Голдън стейт уориърс " контузията му се обади още веднъж и 26-годишният състезател пропусна всички останали мачове.

" Това не е нова травма. Проблемът му със сухожилията на бедрото са от предходната година, още тогава се бореше с такива проблеми. Глезенът му е добре ", изясни Попович.

Ленърд е на прага на своя седми сезон в НБА. През предходната акция 201-сантиметровото крило имаше приблизително по 25.5 точки и 5.8 битки приблизително на мач. Той беше определен в първия тим на НБА и най-хубавия отбор на бранителите.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР